-
Freddie
Tak cital som tu vsetko a dalo mi to zabrat.V podstate je to vsetko na jedno kopyto:Da hentoho prijebaneho kokotka co ma depky ze rodicia biju a tatko ho klati a potom pise ze Freddie je chudak atd: to ma byt jako co??jaj no ludia su vseliaky no nie.tak spet k Freddiemu,proste povedal by som ze Neklasicky genius,ohromujuce vystupenia,priam az bozsky hlas ktory vas prilakaa donuti vas sa spytat kto to je ak bi ste poculi niekde Queen aneviete kto to je a pohyby no roste orginalita,dnesny spevaci ak sa to da taknazvat sa maju stale co ucit od velmajstrov jako bol freddie.a kukam ze tu bol rozhovor o pekle a neby kde je fredie:Dtak vam poviem co som cital ked sa pytal novinar freddieho na otazku ci che ist do neba a viete co povedal ze nie a novianr na toi nie a prewco??a fred na to pozrite sa na tych zaujmavych ludi ktorych mozete stretnut v pekle a pripravte sa vy tam pojdete tiez:DDD tak toto bol nas Freddino,HOLD BOL SI A BUDES NAJLEPSI, -
FREDDIE FOREVER
Lidi,vy jste snad na Freddieho zapomněli,nebo co?!Tak dlouho žádnej příspěvěk do diskuze.... *9* -
-
Re: FREDDIE FOREVER
Na Freddieho nelze zapomenout. Byl jedinečný, jeho charisma, jeho hlas, to jaké skládal písničky. Freddie forever. *14*
-
-
freddie
Je to frajer! a to moc velkej *4* -
i love you freddie forever
I LOVE you freddie forever
je jedno ze byl na kluky ja sem taky na holky a nikomu to neva kdyz umrel este sem ani nebyla na svete ale diky cely diskografii co ma tata je queen my favourite band *14* -
Freddie forever
Freddie se narodil, skládal, zpíval, žil, aby udělal šťastný neskutečný množství lidí po celým světě. Bohužel jeho hektický a bohémský život ho stál zdraví a nakonec i život *9* . Lepšího zpěváka těžko někdy bude. Freddie forever and ever *4* . -
MILÁČEK FREDDIE
FREDDIE? To byl človíček,na kterého není možné zapomenout.Myslím,ze to nebyl jen skvělý zpěvák,showmen,ale taky výborný kamarád a přítel.Tomu,kdo ho poznal a měl to štěstí,že s ním mohl prožít kus života,lze jen a jen závidět.Freddie navždy zůstane v našich srdcích,jako někdo,koho nelze nahradit.I STILL LOVE YOU FREDDIE!!!
*14* *14* -
Byl to frajer nejvíc
Zdravím všechny milovniky Freddieho taky jsem na něm vyrostl:a nejvíce mě bolí kdyš nekdo npodobuje jeho písně takovej hlas už mít nikdo nebude a jsem rád že má tolik příznivcu zdravim všechny s teto stranky kdystak mi napište rad se dozvím více čau.Wašek *5* *3* -
-
Re: Byl to frajer nejvíc
mně ani tak ne aspon vim kdo nej sexy hlasek wašku čauky
-
-
Mimochodem, víte, že Disco vymyslel právě Freddie a bylo to za účelem životního stylu a hudby gayů. Takže dokázal víc, než jen zpívat a psát hudbu.
-
dům Freddieho
Prosím můžete mi někdo upřesnit polohu domu Freddieho v Londyně?Mám tam pracovní cestu a to prostě nemohu vynechat!!!!!!!!!!!!! *14* Díky moc!Macek -
*2* *15* *1* *2* *15* *5* *5* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*