-
The show must go on
My soul is painted like the wings of butterflies
geniální... -
gay
No nevim.. queen ani tenhle maník se mi nikdy nelíbili..ale ¨byli asi hodně úspěšní.. Nejlepší je Nirvana a Kurt Cobain.. *14* -
-
Re: gay
každej sve iluze to jseš ty mrkvičko, nat tu nechot queen je kapela legenda
freddie mercury *5* *5* *5* *5* *5* *13* *13* *13* *14* *14* *14* -
ne asi,ale nejúspěšnější *1* ...nejlepší kapela 80. let ...no,vlastně na světě *3* -
Jeho sexuální orientace nic nemění na tom, že to byl šoumen,měl krásný hlas a pro mnoho žen byl velmi přitažlivý -
-
Re: Re: gay
TOJE PRAVDA ................ VNAŠEM SRDCI ZPIVA. ............ AJ MEM.... SRDIČKU ZPIVA NEJJJJJJJJJJJ PISNIČKY BIL ŠARMATNI VELIKAN GAY....... FANINKA JEHO *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
Queen skupinu nemusím
-
freddie is a god
Zdravim queenaky, freddieho pořád slyšim a asi slyšet neprestanu *4* je to bůh. A dokonce jsem zjistil, že moje známa z uk byla druha kdo věděl, že má freddie aids. Osobně se zna se zdr.sestrou co mu delala testy. Sem myslel že spadnu do vrtule když mi to řekla *4* Takže freddieho navždy v srdci -
best song
zdravim, nekdy v roce 85 jsem nasel doma zahrabanou kazetu the game a od ty doby se v tom vezu *14* a jsem jenom rad. Chci se zeptat jaka je vaše nej nej nej piseň od queen? U mně jednoznačně vede don´t stop me now. Jak jste na tom vy? -
-
Re: best song
Jednoznačně Breakthru a Innuendo a samozdřejmě nemluvím jen o hudbě, ale především o textu. Je to nádnerná skladba, slyšela jsem jí snad milionkrát a vždymi vžene do očí slzy .... -
Re: best song
moje nej je Now I'm here
-
-
odkaz fanouškum všem nam
že freddy mercury teda skupina queen maji koncert 31. 10.2008 v Praze napočest f.m budu............ tam vystupova všichny zpěvaci tak běžte tam pak jsem mi tu napište slušne odkazy jasně? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
FOREVER FREDDIE
Už jenom tři dny a je to tady. Moc se těším, že konečně uvidím Freddieho naživo, i když jen v jedné nahrávce na plátně, ale ta pěvecká kvalita bude jedinečná a opravdová. Škoda, že už nejsi mezi námi Freddie, moc nám všem chybý tvůj užásný a nepřekonatelný hlas. -
Já skupinu Queen neposlouchám.
-
idol pro příští generace
Freddie je můj idol, myslím že změnil můj život. přetím jsem byl takový ušlápnutý bez sebevědomí. od té doby co poslouchám Freddieho my sebevědomí opravdu nechybí a každý den se peru se životem. myslím si, že Freddie bude idolem příštích generací. *4* -
Freddie, nejlepší z nejlepších, nejen zpěvák ale i osobnost.. svět tě bude milovat ještě spoustu let... všechno nejlepší... only the good die young... *9*