Přejít na výpis diskuzí

Freddie Mercury

OSOBNOST 31.12.2006 
383 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • The show must go on

My soul is painted like the wings of butterflies

geniální...
  • gay

No nevim.. queen ani tenhle maník se mi nikdy nelíbili..ale ¨byli asi hodně úspěšní.. Nejlepší je Nirvana a Kurt Cobain.. *14*
    • nika1979

Re: gay

každej sve iluze to jseš ty mrkvičko, nat tu nechot queen je kapela legenda
      freddie mercury *5* *5* *5* *5* *5* *13* *13* *13* *14* *14* *14*
    • Re: gay

ne asi,ale nejúspěšnější *1* ...nejlepší kapela 80. let ...no,vlastně na světě *3*
    • evelina

Re: gay

Jeho sexuální orientace nic nemění na tom, že to byl šoumen,měl krásný hlas a pro mnoho žen byl velmi přitažlivý
      • nika1979

Re: Re: gay

TOJE PRAVDA ................ VNAŠEM SRDCI ZPIVA. ............ AJ MEM.... SRDIČKU ZPIVA NEJJJJJJJJJJJ PISNIČKY BIL ŠARMATNI VELIKAN GAY....... FANINKA JEHO *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Luky1987

Queen skupinu nemusím 

• freddie is a god

Zdravim queenaky, freddieho pořád slyšim a asi slyšet neprestanu *4* je to bůh. A dokonce jsem zjistil, že moje známa z uk byla druha kdo věděl, že má freddie aids. Osobně se zna se zdr.sestrou co mu delala testy. Sem myslel že spadnu do vrtule když mi to řekla *4* Takže freddieho navždy v srdci
  • best song

zdravim, nekdy v roce 85 jsem nasel doma zahrabanou kazetu the game a od ty doby se v tom vezu *14* a jsem jenom rad. Chci se zeptat jaka je vaše nej nej nej piseň od queen? U mně jednoznačně vede don´t stop me now. Jak jste na tom vy?
    • mili.h

Re: best song

Jednoznačně Breakthru a Innuendo a samozdřejmě nemluvím jen o hudbě, ale především o textu. Je to nádnerná skladba, slyšela jsem jí snad milionkrát a vždymi vžene do očí slzy ....
    • Re: best song

moje nej je Now I'm here
  • nika1979

odkaz fanouškum všem nam

že freddy mercury teda skupina queen maji koncert 31. 10.2008 v Praze napočest f.m budu............ tam vystupova všichny zpěvaci tak běžte tam pak jsem mi tu napište slušne odkazy jasně? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • FOREVER FREDDIE

Už jenom tři dny a je to tady. Moc se těším, že konečně uvidím Freddieho naživo, i když jen v jedné nahrávce na plátně, ale ta pěvecká kvalita bude jedinečná a opravdová. Škoda, že už nejsi mezi námi Freddie, moc nám všem chybý tvůj užásný a nepřekonatelný hlas.
  • Já skupinu Queen neposlouchám.

• jaf

idol pro příští generace

Freddie je můj idol, myslím že změnil můj život. přetím jsem byl takový ušlápnutý bez sebevědomí. od té doby co poslouchám Freddieho my sebevědomí opravdu nechybí a každý den se peru se životem. myslím si, že Freddie bude idolem příštích generací. *4*
  • Freddie, nejlepší z nejlepších, nejen zpěvák ale i osobnost.. svět tě bude milovat ještě spoustu let... všechno nejlepší... only the good die young... *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit