-
Legends
LEGENDS NEVER DIE!!! He'll stay in our hearts forever. -
Jedině Fredi
Frediho nikdo nikdy nenahradí.Velmi se mne jeho smrt dotkla a moc mne trápí že zemřel ve velkých bolestech a sám.Takový člověk si to vůbec nezasloužil. -
Zuza- máš pravdu :) A váš synek má dobrý hudební vkus :)
-
Petr: Fred ale nezemřel sám, víš :)
-
Freddie Mercury byl legenda,ale jeho písně tu zůstanou napořád.Byl jedním z nejlepších zpěváků všech dob.
-
Freddie byl #1
Podle mě byl Freddie Mercury největším a nejlepším zpěvákem a showmanem vůbec. Myslím, že on byl člověk, kterej v hudbě nechával i srdce a to víc než kdokoliv jinej. Freddie! Nikdy nezapomeneme!!! -
Mercury
Fredie Mercury je nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ -
hm
byl to dobrý zpěvák ale zemřel na aids..je mi to líto..:( -
Rozjetej vlak
Queen?? Parádní,pestrý rozjetý život.Maximální požitek,genialita..daň životnímu stylu,osudovost.Zemřel král,a já věřím,že jeho božský hlas rozezní celé nebe !!!! -
Fred-nej zpěvák všech dob
je mi 16 a moje oblíbená skupina je Queen,všechny kamošky poslouchaji různý rádiový hitovky a diví se mi jak můžu poslouchat tak starou kapelu,ale ja si fakt nemůžu pomoct QUEEN a hl. FREDDIE měli,mají a budou mít tu nejlepši hudbu,kterou jsem za celej svůj dosavadní život slyšela