Přejít na výpis diskuzí

Freddie Mercury

OSOBNOST 31.12.2006 
383 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nejlepší zpěvák s hezkym zadkem

Freddie byl ten nejlepší zpěvák na světě. a mimo to měl hezkej zadek
  • to je strašný....

dnes sem si četla Freddieho životopis a zjistila sem hroznou věc...že ve stejný den kromě Freddieho zemřel ještě jeden geniální hudebník a to bubeník KISS Eric Carr ....tenhle den je jako prokletej...jeden de=dvě úmrtí skvělých hudebníků..... R.I.P Eric Carr R.I.P Freddie Mercury *9* *9* *9* *9* *9* *14*
  • Nejlepší z nejlepších

Freddie je největší hudební osobností všech dob. Já uz ho poslouchám 15 let a musím ho slyset každý den. Byl to frajer a já ho nikdy nepřestanu obdivovat. Čus
  • Fredie

Fredie prostě nejleší ale jak se zachovala jeho kamaradi ze skupiny na konci jeho sil to od nich nebylo hezky. :-) FREDIE IS HERE
  • ok

To že ve stejnej den umřel i bubeník Kiss, to vim už dlouho. Je to fakt hrůza. No a dnešního dne už se Ferda taky nedožil. Takovej krásnej věk. 64.... *9*
  • angelika2
    +++++++++++☺☺+++++++++++++++++++♥♥*************love you
  • Freddie je jednoznačně nejlepší zpěvák všech dob
  • God Save The Queen

Když tak tu čtu vaše příspěvky k Freddiemu a Queen, tak mě to opravdu dojímá. Je mi 17 let a moc lidí v mém věku neposlouchá tuto skupinu. Radši si poslouchaj to svoje techno, hip hop či rap, což já za hudbu nepovažuji. Prostě hudba Queen je něco vyjímečného, něco, co tu nikdy předtím a potom nebylo a asi ani nebude. Takže Queen jsou pro mě na 1. místě. Takže Queen and Freddie will never die ! ! !
  • joooooooooooooooooo

K vašim příspěvkům neni co dodat!Byl jsem v budapešti a byl to nářez fakt ohromný.Prostě MADE IN HEAVEN čus.
  • Freddie, jsi pašák!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit