Přejít na výpis diskuzí

Freddie Mercury

OSOBNOST 31.12.2006 
383 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nenahraditelna legenda

cauky vsichnin fanousci queen a freddieho freddie je proste nenahraditelny a myslym ze je hrozne smutne ze kdyz mel nedavne vyroci smrti nak si na nej v televizi nikde nevzpomneli pouze probehl kraticky rozhovor na nove ale presto je freddie legenda a mnozi na nej nezapomneli ani po 14ti letech proste legends never die
  • queen kontakt

zdarec chtel bych byt v kontaktu i s dalsimy fanousky queen takze se prosim nekdo ozvete zanechte mi vzkaz na xchatu vzkaz poslete na nick jurdi prosim ozvete se
  • Teda já normálně nejsem žádná citlivka (spíš naopak :-), ale jak si čtu co tady vy všichni píšete o Freddiem, tak mám vážně skoro slzy v očích. říkám si, komu se hudební historii povedlo, aby se jeho písničky s takovou euforií poslouchaly i tak dlouho po jeho smrti. Myslím si všechny kladný věci, co už tu jsou napsaný. Freddie BYL král, JE král a BUDE král tak dlouho, dokud budou na světě lidi, který poslouchají dobrou muziku. Má úplně úžasný písničky, skvělej hlas, obrovský osobní kouzlo. Málokdo si uvědomuje jednu věc-Freddie bez Queenů by byl pořád obrovská hvězda, dostal by se na vrchol i bez nich, ale co by byla skupina Queen bez Freddieho Mercuryho? Takovejhle talent se rodí jednou za x století. Ten náš umřel před čtrnácti lety. Ale jeho hudba, jeho odkaz, tady bude pořád. Freddieho duch bude pořád s těmi kdo mají tuhle hudbu rádi. Takže: Třikrát sláva Freddiemu Mercurymu!!!!(Je to trochu klišé, ale napadlo mě že by bylo dost pokrytecký psát: Ať žije Freddie)A poslouchejte Queeny co možná nejvíc!!!
  • To je osud..
  • Jak se k Freddimu zachovali.....pokracovani

Hanička-Freddie nam vypravela ucitelka ze kdyz byl uz na konci svych sil tak se od neho odloucili ze o nej nemeli zajem no a kdyz zemrel tak mu udelali megakoncert to je vse.Ja spiz teda verim tve teorii nez ucitelce.Jinak dobry.
  • queen forover

zdravim vsechny fenousky queen jsem velyky fanda queen a chtel bych byt v kontaktu i s jinymi lidmi kteri vyznavaji jejich uzasnou hudbu napiste my proto odpoved predem dekuji
    • Re: queen forover

Já jsem taky velká fanynka Queen ale bohužel není moc lidí se kterými bych si mohla popovídat o Queen. Tak jsem ráda že jsi aspoň ty *4* Jestli chceš napiš...
  • Je nejlepsi
  • Nevíte někdo o českém e-shopu kde by se daly koupit hadry,postery... od queen?Dik
  • Pro Freddieho...

Škoda,že zpíváš už jenom v nebi.Neni větší ztráty v hudebním průmyslu než té tvojí!"Freddie rules forever,we still love you ".
  • Feddie je nej

Freddie je nej. Škoda, fanoušci už nejeví tak velký zájem. Bylo nejlepší, když byla éra Queen v plném proudu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit