Přejít na výpis diskuzí

Freddie Mercury

OSOBNOST 31.12.2006 
383 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pocta Freddiemu

Děkuji ti za všechno, můj drahý Freddie.
  • Freddie Mercury byl nejlepsi zpevak vsech dob. Dodnes se k jeho kvalite hlasu a zpevu nedokazal nikdo priblizit. Clovek si to uvedomi pokazde kdyz se nekdo pokusi zazpivat nekterou z jeho pisni a vidi ten obrovsky rozdil. Jeho pisne nikdo zazpivat nedokaze.
  • Poklona

Queeny jsem poprvé zaregistroval v osmé třídě v r. 1983.Slyšel jsem z ošoupané Maxelky "The News of the World" a pochopil jsem,že mám tu čest poznat pana Vyjímečného.Od 24.11.1991 mi někdo ukrutánsky chybí.A je to on-největší Showman všech dob a pan Zpěvák.Když jsem slyšel v Barceloně u barevných fontán jeho a siňory Montserat Caballe jejich Barcelony,tak jsem myslel,že se tam "udělám".Strašně mi chybí a bohužel,ať se snaží kdokoliv o cokoliv TEN ČLOVĚK JE NENAHRADITELNEJ !!! God Save the Queen.
  • Nemám slov

Zdravím všechny fanoušky krále světové hudby. Už je to dlouho co nás tato úžásná a nenahraditelná osobnost opustila. Jsem rád, že má stále hodně fanoušků a doufám že jich bude stále víc. 15 let neposlouchám nic jiného ne QUEENY a opravdu toho nelituji. Byl to král a králem zůstane. Ahojky
  • Myšlenka

Mám ráda jejich písničky.Lepší to než třeba techno.Zrovna jsem se dívala na fotky upřímně řečeno nic moc.Jestli má někdo nějaký lepší fotky tak to sem napište prosím.Ale jak ho parodujou třeba ten Hron to byl hnus.NA NĚHO PROSTĚ NIKDO NEMÁ NIKDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • BYL TO SCHOUMEN *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Freddie, vyhrajeme

Kdyz jsme spolu poprve uslyseli Queeny, hned jsme se do nich zamilovaly. Hlavne se nam ze zacatku hrozne libilo Living on my own. Bylo to dokonali. Freddie se nam hlavne libil ze byl v necem s nama podobnej. Hadejte v cim.
  • Show must go on

Freddie byl jsi nejlepsi, tvuj hlas a skvela image. Nikdy se na tebe nezapomene. Show must go on!!!!!!!!!!!
  • wauworld
    Dnes by mu bylo 65 let !
  • we are the champions *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit