Přejít na výpis diskuzí

Freddie Mercury

OSOBNOST 31.12.2006 
383 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Koukám, že se tu ukazuje hodně fandů

Jestli někdo budete chtít pokecat o Queeen tak se ozvěte na můj mejl, OK? *1* Hanička
  • FM

Rád jsem narazil na toto diskuzní fórum.Na něco podobného jsem narazil už před delší dobou na zahraničních webovkách. Psali tam fanoušci z celého světa - Španělé, Angličani, Italové, Japonci...A všichni opěvovali Freddieho a hudbu Queen.Byl to nekonečný seznam lidí, jejichž příspěvky mi vehnaly slzy do očí.Myslel jsem že to není pravda.O to víc mě to dojalo když jsem zjistil, že tam píší úplní mlaďoši kolem 20. To je SUPER!!A tak asi nejsem blázen když si ve svých 24letech pouštím tak 5-7krát týdně kousek jakéhokoliv koncertu, poslouchám Queen MP3 a kupuji si originální DVD?A snad taky nejsem blázen když si chci udělat v létě výlet do Budapešti a podívat se kde hráli?A nejsem blázen,že je poslouchám už 15 let?Že ne? *3* VIVA QUEEN
    • Re: FM

Určitě nejsi blázen.Já jsem mnohem starší,než ty a jsem na tom stejně.Freddieho hlas mě doslova fascinuje a vůbec jeho hudba je skvělá.Mám spoustu CD a DVD a pouštím si je dost často,téměř obden.Tak se měj a poslouchej Freddieho dál.
  • Freddie Mercury a Queen - Rockové legendy

Freddie Mercury je pro mě největší hudební hvězda, která se kdy na svěrě objevila. Hudba Queen je prostě bomba akorád, že dneska je to pořád jen pojebaný techno a na pořádnou hudbu neni místo. Ja sem rocker a nejvíce se mi líbí hlas Freddie Mercuryho a hudba Queen. Ostatní členové jsou také vynikající. Brianova kytara je very good, rogerovy bílí též a o johnově kitaře už ani nemluvim.
  • Nechápu

Dnes jsem se dočetl, že byl volen nejkrásnější hlas v hudbě. Freddie skončil druhý za Mariah Carey. To je dobrá blbost.
  • queen

zapomente na beatles queen byli nejlepší jsou a budou najlepší na světě freddie byl živel je škoda že............ ale nic je to nejlepší zpěvák rockové éry líbí se mi všecky písně ale nejvíc who wants to life forefer queen forever *4*
  • queen

Queen byli jsou a budou
  • Luky1987

Ja skupinu Queen nepočúvam 

• Pratele, zaskocte obcas pokecat na Kralovskou Legendou ;-)
  • Queeni mají úplně skvělou hudbu...já jsem nejdříve moc neposlouchala,pak mě k nim ale přivedl taťka,který je jejich fandou už asi od 15...jejich hudba musí zaujmout každýho,jejich písničky dokážou chytit za srdíčko.. *14* !Krásnou hudbu dělá hlavně krásnej hlas Fredieho *4*...
  • Miluju Queen

Freddie je pro mě ten nejlepší zpěvák na světě!!! Miluju jeho písničky a musim říct, že na Freddieho nikdo nemá(zvlášť, když má rozsah 3 oktávy),líbí se mi i to, jak se oblíká,tančí atd...Dost se mi líbil, když nosil dlouhý vlasy!!!!!!!!!!!!!! Sem rád,že má pořád tolik fandů. Prosim, napište mi, kerá písnička se vám nejvíc líbí- dost mě to zajímá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit