-
Inzerát....
Dáváme s kamarádem z Ostravy dohromady nový QUEEN Revival.Hledáme kytaristu,baskytaristu a bubeníka.Nemá někdo zájem??? -
Strašně mě potěšily kladný reakce na Freddieho.Já ho miluju a moc lituju, že jsem nemohla být u toho,když žil a zpíval.On je prostě fenomén a vždy mě příjemně mrazí, když poslouchám, jak zpívá.Je ho hlas je nepřekonatelný, jeho texty fantastický.Je sice obrovská škoda, že už nežije, ale to jak ho spousta lidí stále obdivuje ho nepřestane činit nesmrtelným!!!
-
Může Queenům zpívat kdo chce, ale nikdo nikdy už nebude jako Freddie. On byl, je a bude nejlepší. Nikdo nebude lepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Myslím si, že Freddie věděl proč má dát skupině jméno QUEEN.. Je to obrovská ztráta ,ale Freddie! já nikdy nezapomenu. A Děkuju..
-
Feddie je nej
Freddie je nej. koda, fanouci u nejeví tak velký zájem. Bylo nejlepí, kdy byla éra Queen v plném proudu. -
Pro Freddieho...
Škoda,že zpíváš už jenom v nebi.Neni větší ztráty v hudebním průmyslu než té tvojí!"Freddie rules forever,we still love you ". -
Nevíte někdo o českém e-shopu kde by se daly koupit hadry,postery... od queen?Dik
-
Je nejlepsi
-
queen forover
zdravim vsechny fenousky queen jsem velyky fanda queen a chtel bych byt v kontaktu i s jinymi lidmi kteri vyznavaji jejich uzasnou hudbu napiste my proto odpoved predem dekuji -
-
Re: queen forover
Já jsem taky velká fanynka Queen ale bohužel není moc lidí se kterými bych si mohla popovídat o Queen. Tak jsem ráda že jsi aspoň ty *4* Jestli chceš napiš...
-
-
koncert
chtěla bych jen reagovat na nedělní koncert který dávali na HBO. místo Freddiho zpíval Paul Rogers a musím říct že se mi to vůbec nelíbilo. Prostě si myslím že si Queeni mohli vybrat mnohem lepšího zpěváka než toho Paula. Je to jen můj názor ale byla to hrůza. Na druhou stranu ostatní členové nezklamali když zpívali.