-
Taky jsem si dnes vzpoměla na Freddiho, pro mě pořád zůstává nejlepším zpěvákem všech dob. Jeho písničky mě vždycky chytí za srdce. Je prostě nej
-
výročí
Tak dneska to máme 14 let, co nám Freddi e zemřel. Je to strašný, ale co se dá dělat. Vzdávám holt tomuto božskému zpěvákovi. -
Freddie Mercury
Král všech zpěváků!!!!!!!!!! -
JEDINECNY KRAL
TA DISKUZE JE KRASNA MAM RADOST ZE JE TOLIK LIDI ZAUJAYICH DO MEGA SKUPINY VSECH DOB!!!!!!!!!!!!!!! RESPEKTIVE DO FREDDIHO!!!!! UZ NEKOLIK LET NEPOSLOUCHAM NIC JINEHO TAK ZDRAVIM VSECHNY FANOUSKY QUEEN!!!!!!!!!!!!!!! -
Freddie byl, je a zůstane nejlepším zpěvákem všech dob. Je mi 17 a Queen je moje nejoblíbenější skupina. Nechápu, jak někteří lidé můžou poslouchat třeba hip hop nebo něco jiného, když Queeni mají tak dokonalé písničky. Taky nechápu, proč se některým jejich písně nelíbí (např. moje sestra). Freddie pro mě ale navždy zůstane nejlepším zpěvákem na světě.
-
Freddie
Je spousta skvělých zpěváků-Lennon,Presley-ale nikdo z nich nemá na zpěváka nejlepšího-Freddyho Mercuryho!!! -
Freddie is the BEST!!
Freddie je nejvetsi zpevak a osobnost vsech dob!!!! proste LEGENDA s velkym L!! -
A jak se zachovali Fredovi kamarádi na konci jeho života?
Hele pročítám si tak vaše příspěvky a docela mě zarazilo to co psal ten FIDO.Jak se zachovali ti jeho přátelé?Já četla knížku "QUEEN vlastními slovy a myslím, že za ním stáli až do konce a byli mu oporou a podporovali ho. Tak to by mě opravdu zajímalo, kdyžtak mi o tom někdo písněte, OKi? Třeba ty Fide. Hmm? -
BODY LANGUAGE
Ahojdík všeci lidičky, co milujete Queeny jako já!:)hele co říkáte na písničku a klip Body Language, heeej ten je fááákt wostrej, zajímavej...:)Jestli chcete někdo pokecat o Queenech, ozvěte se, budu moc ráda. Pár lidí, už píslo a udělalo mi to radost. Fááákt moooc ráda poznám lidi, co jsou stejní blázínci, jako já:)) Papík Hanička-Freddie;) -
Freddie, jsi pašák!!!