Přejít na výpis diskuzí

Freddie Mercury

OSOBNOST 31.12.2006 
383 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Schefild

Uz mate cedo z koncertu ze stejnojmenyho mesta, je fakt dobry. A kdyby nekdo nevedel, tak na drhym CD fotka z koncertu z Prahy coz je dost dobry. Jinak at zije Queen.
  • Ohromení

Přiznám se, že jsem na prahu středního věku/většina přispěvatelů by mohly být mé děti/ a hudba Queen v době, kdy já jsem byla teenager mě minula, ani nevím proč. Začala jsem ji poslouchat až po přečteni životopisu "Freddie Mercury" od Lesley-Ann Jonesové. A od té doby to začalo, nikdy jsem nebyla fanynka rocku, ale to, co slyším z cédéček je prostě nádhera, fantastická hudba a fascinující hlas Freddieho, já jsem se do ní a snad i do něho totálně zamilovala. Freddie byl krásný muž a věřte, že jsem bolestí a lítostí plakala nad fotografiemi z posledních měsíců jeho života. A teď mě ,Freddie , v tom muzikantským nebi poslouchej:I´ll love you till I´die.
  • king

bol to naj spevák akého svet kedy mal !
  • Fredie

Vždycky jsem si myslela,že zbožňování idolů mě přešlo v 16letech.Teď je mi skoro 20 a v životě jsem neviděla ani neslyšela nikoho lepšího než byl Fredy.Je krásnej.A to že byl homosexuál,nebo spíš bisexuál může být každýmu jedno.A to že střídal kluky,to dělá každej mladej....No prostě, Fredy byl největší zpěvák vůbec, byl inteligentní a nadanej,miluju Te,drahý........
  • král králů!!!
  • Freddie

Jen ty nejlepší umíraj mladý a Freddie byl ,je a bude nejlepší!Proto ho stihnul tento strasný osud!Te to prostě legenda a legendy nikdy nezemřou!!!Freddie ses bůh a já na tebe nikdy nezapomenu...Díky!
  • Freddie Mercury

Ahoj všichni, byl jsem minulý rok na Logan Place, kde má Freddie dům a mohl tak nasávat tu energii, která tam byla. Hudba Queen je nadčasová a kvalitní. Freddie je vynikajícím, charizmatickým zpěvákem, který tu zanechal nemalý hudební odkaz. Takže Queen a Freddie never die :-)
  • Král Freddie

Pro mě byl Freddie ten nejlepší ( a taky nejkrásnější :-) ) zpěvák na Světě.Myslím si, že jsem byla v životě hodně ochuzená, nevidět tohoto KRÁLE live.Mám tě pořád v srdci, lásko.
  • Nikoho jsem nikdy neobdivovala tolik jako budu obdivovat Tebe Freddie.... Si pro mě ten nejlepší človíček na Světě... Nikdy na Tebe nezapomenu... Zůstaneš v mém srdci napořád (Sísa)
  • Freddie byl prostě nejlepší...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit