-
hahahahahaha *1* *1* *1* *1*
-
to je tím tvým smradlavým počítačem hahahahahaha *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
Já jsem dnes dostala 1 z pravopisného cvičení náhodou...Dear *2*
-
no jasně, že tu jste, smrdí to tady hnilobou *15* *15* *15* *15*
-
PRAVDA, ségra má pravdu...gabriela je předvádivá humáčka! *12*
-
myslím tím mého bráchy on je na jiné! né na takov jako bléééé gábina! *2* *2*
-
Tak co, trapčáci, kdo dneska dostal pětku z češtiny? Asi všichni, co?? *15* *15* *15* *15* *15*
-
to víš, že jsem inteligentní, rozhodně víc než ty *4* *4*
-
aspoň je vidět, že to furt nechápete,jste prostě debilové *3*
-
to jo, to jste učitelku museli nejprve ožrat co, aby vám dala za jedna *15* *15* *15* *15*
-
CHTĚLA JSI SNAD ŘÍCT PRO PŘÍSADIČKU...děvče, do cukroví, už jsi zapomněla?? *5* *7*
-
V žádném případě!! v životě gabriela má humáčowský ksicht a já jsem na jiné, rozumnější holky a ne jako gábina, humáč!! *11*
-
Nikdy se nevzdáme, my to tu stále obcházíme, nebojte se, ale narozdíl od vás tady ncurwíme *1* *1*
-
bléééééé blééé
-
To neznáš nic lepšího než sprostou mluvu? a pak říkej, že jsi inteligentní... *7*
-
NIC LEPŠÍHO TĚ NENAPADLO? nuda nuda nuda nuda nuda... *6* *6* *6*
-
Znám tady přítomnou Anťačku mooooc dobře a mluví pravdu, dostala na vysvědčení za 1! ale lidí, kterým to jde velmi je hromada, takže vidíš, není se čím chlubit daisy, a já? také za 1
-
Smůla, jsem zde a ještě kasička, hahahaha *15*
-
Ještě že se dneska už ovládáte! *1*
-
Jo,ale když ten šprt potom vystuduje vysokou a začne dělat manažera s platem 70 000 Kč, tak to už se mu nikdo nesměje viď? To mu akorát každej závidí co??? Co potom dělají debílkové, kteří ze všeho propadali a dělají dělníka na 3 směny. Akorát tiše záviděj, viď????? *3*