Přejít na výpis diskuzí

Gabriela Gunčíková

OSOBNOST 30.3.2011 
935 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mě je fuk, jestli tady budeš nebo to zabalíš....
  • Já tady ze sebe šprta NEDĚLÁM!!Narozdíl od tebe napíšu jedno písmenko špatně a už je z toho POHROMA!!
  • Říkala, ale když jsem napsala at nereagujete a přesto jste reagovali tak ještě chviličku zde budu!Problém?
  • Mysli si ,piš si a říkej si co chceš jsem pořád ten bad boy a sprosťák! Umím bejt zlej,umím dělat bordel,nejsem celebrita,idol ani pop star!-------------> TAFROB!! *3*
  • no a co, ty p í č o. A neříkala jsi, že vypadneš?
  • já o sobě netvrdím, že jsem gramatikář, já jsem jenom normální člověk, který ovládá českou gramatiku, to je docela rozdíl krasotinko *3* *3*
  • jsem se trefila do černýho, takže asi to je pravda.... *1* *1* *1* *1* *1*
  • NN.ty reaguješ. K U N D O.
  • Čtu si to tady a nemožu z vás *1* *1* *1* Panebože to je konec toto už! *1*
  • Takhle sprostě by GRAMATIKÁŘ :DD mluvit oprvadu nemněl!
  • mysli si o mě co chceš, ty ubožačko, my odsud taky nevypadnem a je vidět, že nervy v p r d e l i máš ty a ne já, já tady zůstávám. *15* *15* *15*
  • Jo! *1* Třeba já mám nervy v prdeli ,tak reaguju..sorry *1*
  • Když už nevíš kudy kam začneš psát sprostě.---->TYPICKÉ!!
  • A DOST!!Nehodlám tady strávit zbytek mého ŽIVOTA!!Prostě už vás budem ignorovat a budem si dál psát svoje a na to vaše nebudem reagovat.Sice to pro nás budu hodně těžké neodepisovat na ty vaše směčné reakce,ale vydržíme to!!Nemyslite si, že jste vyhráli, to né my jsme se NEVZDALI !pouze! nás přestalo bavit hádat se s těmito ubožáky.Nashle!A pokud někdo na tohle bude zase reagovat je vidět, že má nervi v P R D E L I.!!
  • Hmm..tak tomuhle se říká že to tady žije *1* Mám Gabču hrozně ráda,ale ty vaše spamy tady...masakr!Už se mi ani nechce ty trapácký komenty číst!Fakt ....LOL!!! *1*
  • to byl vzkaz pro cocounta k o k o t a
  • jste buzny
  • sice píšu sprostě, ale bez gram. chyb, no a co???
  • a ty si závistivej k*k*t!
  • jdi do hajzlu magore, na tebe tady není nikdo zvědavej, seš asi další ubožák, co by chtěl Gábinu vojet a přitom na to nemá co????

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit