Přejít na výpis diskuzí

Gabriela Gunčíková

OSOBNOST 30.3.2011 
935 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PIČIČANDOWINKA *12* trapnýý, trapnýý
  • ty jdi do p r d e l e s tím tvým vymatlaným mozkem
  • to asi nee debílku, já mám na mazlení a ty další věci někoho jménem "pořádnej chlap" to ty ubožáčku onanuješ nad plakátem Hannah Montany co??? *2* *2* *2* *2*
  • Souhlas *5*
  • bléééé blééé *12* TADY JE VIDĚT že používáte stále jednu a tutéž hlášku
  • Jdi do p r d e l e už s tou tvou inteligencí!!Jsi s tím kopčáková!
    Kopko!!
  • no já bych řekla, že dítě moudří věkěm, ale u vás to asi neplatí že????
  • No jo, aspoň je vidět, že antifans jsou zbabělí h o v a d a.... *15* *15* *15*
  • TO WÍSH NO...i malý miminka jsou inteligentnější než vy, fans, tak právě proto dear *2*
  • omyl, Daisy znamená sedmikráska (jestli jsi takovej hňup a neumíš anglicky) a cocount je prostě k o k o t, tak už se s tím smiř, ty přísado do zákusků *15* *15* *15* *15*
  • Hele tak to se tin povedlo!Super vystihlé!
  • Hej!Fans Kik a Deisina= trapčící kopáci!
  • ty jsi hotový strážce dear miss šprťáková *2*
  • tady je nutno podotknout že, no možná tomu i tak je, že lítáš po všech koncertech gábiny, máš její trapné cédo, v noci se mazlíš s jejím plakátem a nezavřeš oči dokud si neposlechneš její písničku...broučku viď?? *7*
  • vás trapáků je tady ještě víc, tak sklapni držku, ubožačko..... *3* *3* *3*
  • no to je origoš, kterej jsem fakt neviděla, to je pravda. Akorát to zní jak od malýho dítěte, jak už jsem napsala.
  • Jsme tu 4 na 2 což je good přesila
  • Gabča si spíš nezaslouží, aby ji tady někdo pomlouval jako vy, ale ona chápe, že jsou takoví ubožáci, kteří ji neprávem osočují, ale na rozdíl od vás je inteligentní.....
  • EŠTĚ TA DRUHÁ lol omg trapka *12*
  • ORIGOŠ JAK SVIŇA A TY ZÁVIDÍŠ protože ten tvůj je humáč! jasdgrl qweuioqr qer dfuGGHWRZ WRHZ

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit