Přejít na výpis diskuzí

Gabriela Gunčíková

OSOBNOST 30.3.2011 
935 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já bych řekla asi "domněnku" ne????
  • jste nej magoři a h o v a d a, to máš svatou pravdu, navíc já píšu všema deseti, takže to stíhám úplně v poho, co...zase smůla viď. *15* *15* *15*
  • Faninka- a pak někoho opravuj, blééé *7*
  • blééééé blééé souhlas s antíkem *6*
  • No vidíš, já z ČJ taky 1 a navíc můj mozek má dost kapacit i na to,aby to zároveň při psaní všechno zkontroloval, takže smůla co.....
  • for DAISY A KIK: tvl, Gábina si nezaslouží takový šprťácký trapný fanoušky! omg omg omg *5*
  • tak to máš smůlu ty......hahahaha a ty jsi vymyslel velký h......
  • sorry doměnku
  • teda vy jste hustý, vás se tak bojím, zamindrákovaný idioti. *15* *15* *15* *15*
  • Právě že to je největší borec a moc si cením, že je tady-Antík právě díky nimu vám sklapuje že si div prsty neurvete a ostatní Antíci všeci borci!!!! jsme nej! *5* *5*
  • máš smůlu, rozhodně nejsem jediná.
  • přesně tak, cocount je k o k o t (vymyslel si přezdívku, která ho dokonale vystihuje) a další antifans jsou blbý ho*ada. Co víc k tomu dodat? *15* *15* *15* *15*
  • *telenovelu* aby ti to nebylo líto, dear *7*
  • šprte, šprte a ještě jednou šprte!!!! *12* *12* beztak že teď do kompu čumíš jak babka na telnovelu, šprťáku zašprtanej *12* *12*
  • Nula seš ty, co jsi dokázal(a) ty? Absolutní h...... Mě netrápí, že tady ostatní fanoušci nejsou, oni si třeba právě teď užívají její koncert, tak co by dělali tady, že jo??? Docela logický, jestli to dokážeš vstřebat. *3* *3*
  • Hej cocount!Jsi fakt hňup!A všeci co tu píšete!
  • Ne nejsi jediná faninka ještě JÁÁ! *3*
  • Bych chtěla slyšet, jak by to znělo v tvým podání, anebo radši nechtěla, na ohluchnutí jsem ještě hoooodně mladá. *2* *2* *2* *2*
  • To jen dokazuje, že Gábina asi nemá tolik fanoušků jako ty!!Aby si za ní stály v dobrém i ve zlém.To jen potvrďuje domněknu, že GÁBINA JE NULA!
  • P O S E R se *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit