-
To si nemyslíme.My tady budem do ,,SOUDNÝHO DNE'' deisinko!!To se nemusíš bát my se nerozplinem!!My ne!!A argumenty nám rozhodně nedochází to spíš vám :DD Gabriela vás úplně boblbla ,že už ani neznáte nic jiného než:Gabriela je nej, je nej zpěvačka apod. Opravdu inteligence moje je možná nulová, ale vaše je v mínusu.
P.s.:my aspoň NEKOPČÍME!!! -
Směješ se sama sobe že?
-
daisy...šak právě *1*
-
omg!!!!jsi trpka největšího kalibru takže :A) ty si jako myslíš, že když napíšeš pařížský dort, že hned vezmu prachy a poletím ho koupit nebo co??Opravdu vůbec nevím proč to jsem píšeš asi jen proto, aby jsi si myslela jako to bůhví má uroveň a jak je to vychytralý, ale to se ŠEREDNĚ pleteš!!JSi ubohá a několikrát jsme už psali ať toho s*kra necháš, že o tví rady ABSOLUTNĚ nestojíme!!Dokážeš to pochopit??Ty tady můžeš vykládat o tom jak je kdo inteligentí když se sama nedokážeš ovládnout a svůj vztek musíš vybít tím, že píšeš věci o ktrých jsme tě dávno prosily ať to neděláš, že tě stejně neposlechnem!!
P.s.: Divala by si se kolik nás dooprvady je!!(myslím ANTI)!!! -
to sedne dokonale *1* *1* *1* *1*
-
to jo, cocount zní jak k o k o t *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
P O S E R T E se, všichni antifanoušci.... *2* *2* *2* *2* Jebe vás, že Gábina má víc fanoušků než odpůrců co??? Chudinky malý.... *3* *3* Jděte si do cukrárny pro cukrátko, aby se ta vaše zahořklost alespoň trochu osladila. Jestli můžu poradit,dejte si indiána nebo pařížský dort, to jsou fakt super zákusky a aspoň kapánek si osladíte život, aspoň na chvilku, chudáčkové..... *1* *1* *1* *1*
-
tyvole, tebe se fakt bojím. *15* *15* *15* *15*
-
Gábina ze všech superstar zpívá nejlíp, má spoustu fanoušků a antifanoušci se později rozplynou jak pára nad hrncem, protože už teď jim pomalu docházejí argumenty....hihihihi *2* *2* *2*
-
teda abysme si rozuměli, nicka s IQ houpacího koně je ta antifanynka, Gabča je krásná a inteligentní, na rozdíl od vás.
-
ne šprt, ale zdravej selskej rozum a trocha inteligence, víš blbečku? *3*
-
to spíš vy antíci se upíšete k smrti, nenávist je horší než láska *15* *15*
-
vkládat a vymyslet je rozdíl.
-
no jasně, nezáviď, že mám možnost se kdykoliv přihlásit na net....hahaha, ty musíš dřepět ve škole viď chudáčku.. *15* *15*
-
od takový nicky bych neokopčila nic, to mi věř, má IQ houpacího koně a já se po ní budu opičit ne??? Všichni antíci mají IQ tykve..... *2* *2* *2*
-
to jo, jste originální magoři a volové, to máte pravdu...... *2* *2* *2* *2* *2* *2*
-
vždyť to říkám, debilové a magoři...... *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
to víš že to tady budu psát třeba 200x denně......hahahaha
-
Gábina je slušná, to vy magoři máte do slušnosti daleko, a Adamec vyhrál jen proto,že je Slovák, tak aby to bylo fifty fifty, víš magore?
-
Já a nervit? Nikdy, rozhodně ne z vás dementní idioti, já se nad váma jen bavím!!!! *15* *15* *15*