Přejít na výpis diskuzí

Gabriela Gunčíková

OSOBNOST 30.3.2011 
935 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Však se neboj, ona ho bude mít a brzo!!!!! *3*
  • Hele jestli vám antíci můžu pomoct na vaší velmi těžké cestě sebenalezení a duševního uzdravení, začněte studováním Pravidel českého pravopisu, děláte českému národu veeeeeeelikou ostudu a vaše škola by z vás radost teda neměla, chudinky. A pak bych vřele doporučila školního psychiatra, nestyďte se, že máte problémy. *15* *15* *15* *15*
  • Gábina je THE BEST, je krásná, má krásnou figuru a krásně zpívá a antíci jsou MAGOŘI, zamindrákované padavky, co akorát záviděj.....hahahaha *2* *2* *2* *1* *1*
  • Všichni antíci tady jsou magoři, co ani neumějí psát, se podívejte, jak píšou ty svoje komenty, nějaký eiwowofeifnwwoegnv, to jsou fakt magoři....hahahahaha *15* *15* *15* *15*
  • bych řekla, že inteligentnější jsem já, kdybys byla ty inteligentní, tak bys tady neztrácela čas pomlouváním Gábiny, ale našla bysis na osobnostech nějakého svého oblíbence a psala tam pozitivní komenty, takže nejspíš máš IQ tykve a tady to jenom prokazuješ!!!! *3* *3*
  • Polibte si p r d e l antifanoušci, pište si tady co chcete. Hele my naprosto chápem, že procházíte velmi těžkým stádiem puberty a hormonálních změn, hlavně RADIKÁLNÍ ZMĚNA, chudinka malá, ale věřte, že všechny problémy se dají řešit. *15* *15* *15*
  • Hlavně že nemá ani na pořádný turné!
  • Vzkaz který ve vodě neuhyne ani v ohni neshoří: Gabriela Gunčíková je největší hrůza hrůz! ANTI ANTI ANTI anti anti anti!! navždy *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Blodie jsou nejintalligentis *11*
  • viz. dole *2*
  • zrcadlo prawdy se ti brzy stane jestli nezarazíš kiu-kiu *11*
  • hahahahahaha *1* *1* já z toho nemůžu jak se všichni tady upíšete k smrti! hahahaha
  • oswoůzgv sdfrgfw rrgewrg *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
  • Smůlu nemám a vy máte IQ: ŠŇŮRY NA ŽÁROVIČKY, ŠPEKATÝHO MEDVÍDKA, HRNKU S NAHATÝM DĚCKEM A KOČIČKY S BRUTÁLNĚ VYKULENÝMA OČKAMA DĚTI ZAPEKLITÉÉ, mě nezajímá tato your patálie *15* *12* kiss my ass!
  • Přesně! nikdo ji na váš povel balit nezačne pišu pišu-linci!!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • adshfjwdffgvwg fwg bléééééé a for jsme si vymysleli my! takže se moc neopič, to vymyslela kasička z antíků! haha *5*
  • A jaká je v něm chyba děvče? smím-li se zeptat? *11* *2*
  • Blázen? to jsi ty dear... *15*
  • Já a propadat? v žádném případě, já jsem apsoň inteligentní, ty jen šprt, který podlézá. Anti Anti Anti! *6* *1*
  • Psychouši jsou placeni půl na půl a my jim další platy určo nedopřejem! hahahahaha navíc to nepotřebujeme a s tou pubertou jděte do pindíka, vsadím se že když jste byly vy v pubertě den co den jste byly horší jak mácová, hnus hnus pišulinka *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit