Přejít na výpis diskuzí

Gabriela Gunčíková

OSOBNOST 30.3.2011 
935 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Netrapčí.
  • dej mi pokoj tvý rady mně nezajímají.Starej se sama o sebe myslím, že starostí máš dost.
  • V tvém případě, asi ano *11*
  • Není se čeho bát. Být tebou bála bych se spíš podívat do zrcadla. Odcházím, přeji ti, ať jednou pochopíš, že řešit svůj osobní život touto cestou je k ničemu. Měj se, ahoj *7*
  • Nn.Jen je to zase moje věc.I kdybych tam mněla třeba HO*NO není to jedno?
  • Ouuu.Už se bojím!!!Spíš ty máš smůlu když musíš poslouchat tuhle*******
  • Ne, každý má mít prostor k diskuzi. Teď budu bavit já tebe *16*
  • -> RADIKÁLNÍ ZMĚNA!!!zase (skrytá identita)
  • Napiš to tu klidně 500x *6*
  • Pokud nemá tahle diskuze pro tebe cenu je to jednoduchý prostě sem NELEZ!Pro nás třeba cenu má.A užitečnější všci twl to jsi mně zase pobavil ty!A co děláš ty za užitečný věci?
  • Ježiši, je vidět, že ty máš asi v životě strašnou smůlu. Tvoje IQ právě kleslo ještě hlouběji než jsem čekala. Dělej si tu co chceš, akorát se tu zesměšňuješ přede všema (za pár let ti to možná dojde). Další vysvětlení nepotřebuji. *11* *6*
  • A nechceš ty místo hádání se s námi třeba so*ložit s Gabinou, *15* A my prostě jsem tady.A to je o5 naše věc.Takže......už nás do p*dele nechte bejt!!A ne není to proto, abych byla zajímavá to opravdu né.No to je moc dlouhá historie a jestli jsi tak zvědavá(á) tak mi napiš.A možná ti i odepíšu :D *1*
  • Ty si léčíš komplexy nad Gabčinou fotkou? To mi přijde víc směšný *11*
  • A nechceš ty místo hádání se s námi třeba so*ložit s Gabinou, *15* A my prostě jsem tady.A to je o5 naše věc.Takže......už nás do p*dele nechte bejt!!A ne není to proto, abych byla zajímavá to opravdu né.No to je moc dlouhá historie a jestli jsi tak zvědavá(á) tak mi napiš.A možná ti i odepíšu :D
  • OMG!!!Zase ta trapná Deisina ty máš co říkat sama jsi tady taky byla 2x a jednou jsi byla jejím fanouškem a pak zase né.Zaraž hubu nebo uvidíš černo před očima.Všechno je to moje věc.A ty už radši zaraž nebo uvidíš jaký to je když jazyk naráží na vylomenej zub(COMEBACK!!) Sama seš trapná a staráš se o ostatní. *16*
  • Hahaha, tak ta borkyně 1111111 mě fakt pobavila, ještě se ptá ostatních, jestli se může zase stát antifanouškem. Mě bylo hned jasný, že kecá, když psala, jak má najednou Gábinu ráda a taky, že jsem se trefila. No jo, to je ta puberta, hormony s tebou cloumají co???? *1* *1*
  • A měnit názory jen proto, aby byl člověk zajímavější, mě celkem pobavilo *7*. Nechcete místo ztrácení času tady, podpořit spíš někoho komu fandíte? To by bylo prospěšnější pro obě strany *6*
  • To si zase nemyslím já, fanoušci se tou dobou budou scházet jinde, protože tady to už dávno ztratilo úroveň *11* *7*
  • Ne...
  • Jo bude proti vám aspoň jeden fanoušek!Protože je to nechutný se dívat na vaše komentáře!Prostě máme Gabču rádi...no a co??!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit