Přejít na výpis diskuzí

Gabriela Gunčíková

OSOBNOST 30.3.2011 
935 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano statná :)
  • taková statná, že? :D
  • Mně taky není moc sympatická, protože na mě působí dost do sebe zahleděně a nedostupně, ale hlas má pěkný a ocenění za něj jí patří právem. S tou modelkou to trochu přeháníte. Je to pěkná holka, ale na modelku teda ne. Mně přijde spíš taková gapí- tj. velikánská mohutná holka... Tím nechci říct, že je tlustá, ale tak mohutně stavěná..
  • Ode mě už hlas má. *3* *3*
  • Přesně tak, klidně ji neměj ráda, tady to nikoho nezajímá.
  • Sabíí ?? Hele já vím, že jsi na mně naštvaná, ale BOŽE Gabča není zase tak strašná!Neříkej mi, že se zase kvůli takovýhle PiNdOvInĚ budeme hádat!!:(
    P.s.: nejsem proti tobě, jenom nejsem proti Gábině....:)
  • Je tu nový týden a tím pádem i nové kolo óčko chart! Gabča se překvapivě umístila opět na 3. místě! To ale naznamená, že budeme zahálet. Hlasujte prosím zde ;) http://ocko.idnes.cz/hitparada.aspx *14*
  • Jako nic proti jo? ale...myslím že to nikoho nezajímá. *7*
  • Ano ano taky zdravím, budu si psát, protože tak to opravdu cítím, gabrielu nemám rád, zpívá dobře má silný hlas, který je dobře slyšet. nechápu jak někdo mohl napsat tak sprosté komentáře, ale je mi nesympatická. To je můj názor. Jinak vypadá docela pěkně, když je méně nalíčená. *8*
  • V pořádku
  • Já jsem stále proti, můj názor nikdo nezvrátí.
  • *4* Jde hlasovat jednou denně.A z každého internetového prohlížeče.
  • Tož to jo! *4*
  • jj už jsem hlasovala
  • jj vydíš dobře :)) prostě já newím jak se to stalo,ale prostě Gabča se mi začíná čím dál tím víc líbit. :)) :** No jo no......život je změna
  • Gábina v TV vysílání:
    Čtvrtek 2.2.(14,00 - 16,30) ČT 1 pořad „Živě na Jedničce“
    Pátek 3.2.(20,05 – 22,05) JEDNOTKA (STV1) „Legendy popu“
    Sobota 4.2.(10,45 – 12,20) TV NOVA pořad „18 je jen začátek“
    Setkání bývalých „Superstáristů“

Můžu vám slíbit, že ve všech zmiňovaných TV pořadech bude Gabča zpívat.
  • Gabča se už 3.týden umístila na krásném 3.místě v žebříčku Óčko chart!A proto kdo chce Gábinu podpořit hlasujte pod tímto odkazem:http://ocko.idnes.cz/hitparada.aspx?prehrat=1&klip=1
  • Nezáviď!
  • A my zase jo!!
  • Jo jo jsou troje... *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit