-
To si nemyslíme.Vždy se najde aspoň jeden fanoušek, který zde bude proti nám.To už máme ověřené!!
-
Já to vím....chichichi NO PŘECE ANTIFANOUŠEK,né??
-
Souhlasím s tebou.A ještě je to tak originálně napsané. *3*
-
Tahle diskuze nemá cenu, nechápu, jak někoho může tahle závist a nenávist bavit. Nebudu vám to vyvracet, je to váš názor ale proč neděláte užitečnější věci? Gábina sem vůbec nechodí, takže ji ani nemůžete nijak naštvat. Za chvilku i fanoušky přestane bavit se s váma přít a zůstanete tu sami a nebudete mít komu vnucovat svůj "antíckej" postoj *7* *10* *11*
-
Ano statná jinoška *1* Gábina jako není vůbec tlustá,ale je takový sportovní typ ženské.Statná je po svém otci.
-
Tak se chovej jak člověk a né jak sobecký hajzl!
-
Aha...tak nechtěj vědět co si ty!
-
Možná....ale jedno vím jistě:Gabriela je šprnda...:D
-
No..fakt vypadáš jak debil,co neví co chce!sorry...
-
Díky.......;)
-
Souhlas, tvé rozhodnutí je jen tvé, vítej zpět *3*
-
Tak fájn.Asi budu vypadat jako deb*l co neví co chce, ale jsem zpátky proti Gunčici ku*va sak*a škoda, že nevím jak se maží komenty!!Chvilku jsem byla její ,,fanoušek'' ale.....Tohle je moje konečné rozhodnutí(doufám) :Gabriela není člověk, kterého bych mněla ráda.
A vím, že potom všem bych se nedivila kdybyste mojí žádost zamítli, ale stejně se zeptám MŮŽU BÝT ZPÁTKY ANTIFANOUŠKEM!! Prosím.....:) -
to neříkám! já tady nikoho k ničemu nenutím
-
Ano přesně.Gabča není zase úpně okouzlující dívka, ale MISS by zkusit mohla.Podle mně jak už tady řekla ,, elda''.Gabriela mi upřímně taky není nijak extra sympatická, ale namyšlená taky ne!
-
Žádný divadýlko nehraju ty.......!Bože je tak těžký pochopit, že jse jí dříve nemusela (podobně jako ty), ale potom se mi začala líbit. :).Neříkám, že jí uplně žeru.To ne!!Ale nechci jí pomlouvat.
-
stejně jako nikoho nezajímá, že ji má někdo rád
-
Jak už jsem řekla, pojedu si sama, nejsem naštvaná, to není můj styl. Není strašná ale, není mi sympatická a příště tady nehraj divadélko-to můžeš někde jinde, měla jsi to říct na začátku. Ty a proti mě? to bych se zasmála. Jak jsem taky řekla, dobře zpívá a hezky vypadá, jen mi je nesympatická, to je všechno.
-
Tak to není moje priorita, někoho zaujmout, děvče *6*
-
šanci
-
ale je pravda, že ony ty missky už dneska taky nejsou žádné úchvatné krasavice, ale nezajímavé tuctovky, takže by mohla mít šani :)