Přejít na výpis diskuzí

Gabriela Gunčíková

OSOBNOST 30.3.2011 
935 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mě zmátla ta mapa,že ukázala jankovice 3x, tak mě jen zajímalo,který to jsou.
  • Taky bych ráda věděla! *3*
  • Není zač! *3*
  • Nemáte zaco *3* jestly se můžu zeptat tak naco to potřebujete? *1*
  • joooo, moc díky.
  • thanks *5* *5*
  • Cože taková velká změna názoru? Nebo to tady na nás jen koulíš? *7*
  • Ahoj...ona je fakt dobrá!Já ty písničky mám už všechny uložený v hlavě.A pořád si je zpívám dokolečka.
  • Víš co?Vypadni!Toto je náš revír!Fanoušků Gabči!
  • Jo to mohla ,jenže říkala že prej modeling dělat nehodlá.Že nadevše miluje hudbu takže asi nic.
  • Ty si fuj!
  • Ahoj *4* Gabča bydlí v Jankovicích ve Zlínským kraji, tj.u Kroměříže.
  • jj mohla, ona je pěkná, upřímně podle mého když se dívám na Gábinu má takový obličej, který mají sposty dívek(jako myslím tak, že newím který rok,a le něktrý rok vyhrála taková dívka, která mněla takový prostě jiný takový neobvyklý) není to žádná urážka na Gábinu(myslím, že jsem se ji naurážela až moc) prostě podle mně Gábina by na miss mněla šanci.
  • Ahoj, víte chtěla bych se omluvit tady konkrétně Gabči i vám fanoušci.Byla jsem taková k r á v a :((( vůbec jsem nechápala, že ona je opravdu DOBRÁ.Tědka jsem poslouchala její písničky a pořád si je zpívám dokola, prostě užas. :)) fakt se mi to líbí.Moc se ti Gábi omlovám za včechno byla jsem i xxx0xxx jsem debil, ale už jsem pochopila, že Gabča je BEST.
    P.S.:Gábi držím ti pěsti ať ti všechno vyjde. Mám tě moc ráda. :**
  • Taky si myslím, že Gábina by mohla jít i na Miss, hezká je na to dost a postavu má taky very good. *3* *3*
  • *1* *1* Se tě fakt strašně bojím *15* *15* *15*
  • Dostala jo??Bez trapný superstar by o ní nikdo nevěděl.Takovýhle lidi nemám ráda co vlezou do nějaký soutěže a ani nevyhrajou a už tady někdo dříve psal, že by mněla dostat SLAVÍKA toho může dostat pan Karel Gott nebo paní Lucie Bílá, ktří jsou někdo.a né tahle namyšlená kráva, která se proslavila jen trapnou sotěží.Třeba Ewa Farna zu mám moc ráda, jelikož se dostala do showbysnyzu jako takovou,,volnou cestou'' to znamená, že si jí prostě někdo všiml.Takových lidí je hrozně málo, takže by jsme si jich měli vážit.NEž když někdo naleze do soutěže pouze se zůčastní a hned je hvězda.
  • Jo a nevíte náhodou, z jakých Jankovic Gabča pochází? Na mapě mi to ukázalo asi troje Jankovice.Díkas. *4*
  • Nazdárek všem, pište si tady ty svý nenávistný komentáře třeba do haleluja, my máme Gabču rádi, přejeme jí úspěšný život a to je to nejdůležitější. Takže pápá. *3* *1* *1*
  • jj, taky souhlas
    P.s.: tyhle komenty jsou mezi námi ,,ANTIFANOUŠKY'' a vy fanošci na to radši nereagujte, jo?? Díky.Nechcem rozpoutávat hádky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit