Přejít na výpis diskuzí

Gabriela Gunčíková

OSOBNOST 30.3.2011 
935 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je naše tajné písmo vy...... jen mezi námi=ANTI
  • Vy jste oprvadu neuvěřitelní!Podívejte se na sebe *10* tak prvě tady antíky honíte a nadáváte za každé slůvko a těd tady píšete sprosťárny jednu za druhou.Já teda sice taky píšu sprostě to neříkám, že ne ale já to apoň druhým nezakazuji.
    P.S.: tak ty něco vykládej o spisovné ČJ sama jsi sprostá a takhle by super ČEŠTINÁŘI mluvit nemněli!! *16* *16* *16*
  • Vy jste oprvadu neuvěřitelní!Podívejte se na sebe *10* tak prvě tady antíky honíte a nadáváte za každé slůvky a těd tady píšete sprosťárny jednu za druhou.Já teda sice taky píšu sprotě to neříkám, že ne ale já to apoň druhým nezakazuji.
    P.S.: tak ty něco vykládej o spisovné ČJ sama jsi sprostá a takhle by super ČEŠTINÁŘI mluvit nemněli!! *16* *16* *16*
  • v životě...jsi ********* *7*
  • Nezáviď, že na to mám chuť frigido......hahahaha
  • já mám oči OK, máš smůlu, to vy jste vypatlaný magoři, co viděj klávesnici poprvé v životě.... *15* *15* *15* *15* *15*
  • Spíš ty!!Nejsem tak nadržená narozdíl od tebe!
  • Sama masturbuješ u gábininých fotek a videí takže vidíš, broučku *6*
  • prostě všichni antifans jsou vymatlaný h*vada a b u z í c i......
  • Hele cocoutn píše náhodou uplně norml.To se tady akorát najdou Kopky kteří neumněj číst!To je celá věda!Kapí to?
  • nn, děvče je to for fans *12*
  • ty drž hubu magore, jdi si honit péro nebo mastit k*ndu. *3* *3*
  • všichni antifans - vymatlaný debilní mozky
  • zas píšeš jak vymatlanej magor, h o v a d o
  • Vtip jak prase!!
    p.s.: nekopčí furt---->kopko!!
  • hmmm to jo, a co jinýho jste než přizdisráčové?
  • jdowhh HFEGQEH WGU!! *1* *1* *1* *1* *1* NÁS SE NEZBAVÍTE fhb eqzqnučž žučuěžčuěu
  • to píšeš asi sama o sobě, tohleto,viď?
  • NAOPAK, děvče, naopak
  • no tak furt nezáviď, že jsem lepší než ty

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit