-
To je naše tajné písmo vy...... jen mezi námi=ANTI
-
Vy jste oprvadu neuvěřitelní!Podívejte se na sebe *10* tak prvě tady antíky honíte a nadáváte za každé slůvko a těd tady píšete sprosťárny jednu za druhou.Já teda sice taky píšu sprostě to neříkám, že ne ale já to apoň druhým nezakazuji.
P.S.: tak ty něco vykládej o spisovné ČJ sama jsi sprostá a takhle by super ČEŠTINÁŘI mluvit nemněli!! *16* *16* *16* -
Vy jste oprvadu neuvěřitelní!Podívejte se na sebe *10* tak prvě tady antíky honíte a nadáváte za každé slůvky a těd tady píšete sprosťárny jednu za druhou.Já teda sice taky píšu sprotě to neříkám, že ne ale já to apoň druhým nezakazuji.
P.S.: tak ty něco vykládej o spisovné ČJ sama jsi sprostá a takhle by super ČEŠTINÁŘI mluvit nemněli!! *16* *16* *16* -
v životě...jsi ********* *7*
-
Nezáviď, že na to mám chuť frigido......hahahaha
-
já mám oči OK, máš smůlu, to vy jste vypatlaný magoři, co viděj klávesnici poprvé v životě.... *15* *15* *15* *15* *15*
-
Spíš ty!!Nejsem tak nadržená narozdíl od tebe!
-
Sama masturbuješ u gábininých fotek a videí takže vidíš, broučku *6*
-
prostě všichni antifans jsou vymatlaný h*vada a b u z í c i......
-
Hele cocoutn píše náhodou uplně norml.To se tady akorát najdou Kopky kteří neumněj číst!To je celá věda!Kapí to?
-
nn, děvče je to for fans *12*
-
ty drž hubu magore, jdi si honit péro nebo mastit k*ndu. *3* *3*
-
všichni antifans - vymatlaný debilní mozky
-
zas píšeš jak vymatlanej magor, h o v a d o
-
Vtip jak prase!!
p.s.: nekopčí furt---->kopko!! -
hmmm to jo, a co jinýho jste než přizdisráčové?
-
jdowhh HFEGQEH WGU!! *1* *1* *1* *1* *1* NÁS SE NEZBAVÍTE fhb eqzqnučž žučuěžčuěu
-
to píšeš asi sama o sobě, tohleto,viď?
-
NAOPAK, děvče, naopak
-
no tak furt nezáviď, že jsem lepší než ty