-
ANO!!!!! *5* *5* *5*
-
Již navždy budeme stát proti GABRIELE A NIC TO NEZMĚNÍ. PIŠTE SI CO CHCETE, MY SE BUDEME BRÁNIT STÁLE, pravdu máme pro ANTIFANY.
-
XXXXX, ETHEL kamaráde ty jsi teda borcovní *1* jupindáá, vedem *5* *15*
-
proč furt sem toho Adamce taháš? ty do něho snad walíš?? omg fakt *5* a daisy z antíků je velmi ale opravdu velmi inteligentní, ale ne šprt, jako někdo... *6* Daisy z Antíků má jasnou převahu, vede
-
Jestli to náhodou nevíš, děvče, tak to by znělo plesk plesk, nebo jsi hluchá? *15*
-
TADY SE NIKDO O Adamcovi nebavil! a nebudeme to tady dokola opakovat. Máte smůlu.
-
A co zde napsala sprostého? je vidět že příliš neuvažujete vy. *7*
-
Kdyz neumis ani napsat to jmeno (pomneme-li fakt, ze neumis psat cesky tak jako tak), tak bys nemela mit ani narok sem psat
-
No šak to myslím na tu druhou právě,která neumí psát,vyjadřovat se slušně a tak.
-
Já se Gábiny zastávám, já ji mám ráda a přeju jí úspěch, ale ta druhá ji závidí i nos mezi očima. Jo máš pravdu, nemá cenu se tady dohadovat, moudřejší ustoupí a ijáček nastoupí.
-
To je pravda, jmenuje se naprosto normálně, ta druhá Daisy si tady nejspíš vybíjí svoje osobní mindráky. *8*
-
O můj bože! *8* Vy Daisyny!! Nevím která je která ale už je to fakt hodně trapný např. urážet Gábinu že má hrozný jméno atd. Radši se všichni nad sebou zamyslete!První si rozmyslete co tady chcete napsat!Jde tu vidět ubohost,trapnost,možná že závist,....a mnoho dalších.
-
Ne má úplně normální jméno a příjmení. GUNČÍKOVÁ ...co je na tom?Její otec nebo bratr se zase jmenuje Gunčík no a co?Taky se tobě nikdo nesměje za tvoje příjmení.
-
Tak na rozdíl od tebe je mi víc než 5.A ještě když neumíš napsat moje jméno je to docela smutné nemyslíš? *4*
-
Jo a ještě jedna věc - GÁBINA BYLA LEPŠÍ NEŽ ADAMEC *1* *1* *1* *1*
-
Místo vysedávání u kompu a psaní nesmyslů se běž radši drtit českej pravopis, potřebuješ to jak prase drbání. *15*
-
Ty tvoje překlepy jsou příšerný, přečti si, co píšeš. Když neumíš napsat kloudnou větu, co má hlavu a patu, tak se radši nevyjadřuj, ty ubožačko.
PS - jsi to ty, kdo by se měl jít šprtat, já to nepotřebuju, jo a bacha, nešprtej v noci, mohla bysis z umělýho světla zkazit oči, tak šup šup do toho a půl je hotovo. *3* -
HIP HIP GÁBINA, HIP HIP GÁBINA, DO TOHO. *4* *5* You were the best.
-
č*bka se píše s "b", ty socko. *15* *15* Ani nadávat neumíš, tak se do toho nes*r. Jo a ještě jedna věc - GÁBINA BYLA LEPŠÍ NEŽ ADAMEC. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* A nezáviď, že jsem inteligentnější než ty. *15* *15* *15* *15*
-
Co mojé jméno je originální d rsné.narozdíl od toho KIK ní to jak nějaká trapčovinka kikik jako když voláš na pětiletou holku jménem Krystýna...no možná ti je vážně 5. :)) a ty KIK se do toho N E S E R . to je mezi náma Mildred a Ethel. tomu ty nemůžeš rozumnět.to je mezi námi děvčaty :DDD