-
č u p k o
p.s.: nejsem šptr jako ty :) běž se šrotit dělej :) neř bude večer a budeš muset používat umělé světlo, které není vůbec zdravé :DD -
gábina je pitomá a poromiňte má slova, že je dobrá. Prostě Gábina a to jejá jméno GUN GUN Gunčíková:(( twl zkuste si to vyslovit to gun.... chce se vám taky zvracet?? :DDD
-
No a nebo když ti jedna přiletí že?
-
Daisy z ANTÍKŮ boduje! *1* Super
-
x, jasně, kamaráde *3* je to nápaditý a kik-kik to zní jako když mi přijde na facu chatovka *15*
-
A taky umím daleko líp psát na klávesnici a znám český pravopis.... *1* *2* *15*
-
Nechápu, o co ti jde. Ty jsi asi z ústavu co?? Ne sorry, to je urážka lidí z ústavu.....Mel si tady, co chceš, já jsem sem pod jménem Daisy psala první, přečti si historii. A Gábině přestaň nadávat, akorát jí závidíš, že hezky zpívá a že to někam dotáhla, na rozdíl od tebe. *15* *1*
-
Daisy....je to ubohý a trapný! *13*
-
Pořád lepší jak to tvoje! *3* A vůbec tady nejde o jména ale o to,co tu píšeš například ty!
-
mlíko, kasička,esíčko a kik = NEJ JMÉNA :DDDD :))))))
-
Nech toho, já jsem pravá Daisy a nevydávej se za mn.Je to ubohý. :'( ale to je jedno já jsem pravá Daisy a Gabrielu jsem mněla ráda, ale tohle jak se vtírá do showbyznysu !!!!! mě úplně odradilo.Je to šprnda!!!
-
Gábina se opět tento týden umístila na krásném 3.místě v žebříčku TV Óčko.Hlasujte i nadále pod tímto odkazem: http://ocko.idnes.cz/hitparada.aspx?prehrat=1&klip=1
-
To je tvoje věc, pro mě to je dobrá zpěvačka.
-
náhodou borcovina! *1* *1*
-
Ať jsem daisy 1 nebo 2 gunčica bude pro mě navždy pi** *12* *8*
-
Tak OK, já budu Daisy 1, ta co ji má ráda a ta antifanynka bude Daisy 2. *4* A pokud ti to aspoň trochu pálí, ty antifanynko, tak já jsem sem psala první, takže ty překrucuješ moje slova, nikoliv já tvoje. *3*
-
A neříkám že je ubohost používat něčí jméno?Fakt nevím kdo jej zneužívá,ale vím že je to docela trapný a ubohý! *9*
-
Co to má znamenat?? *8*
-
Promite, moje slova GÁBINA JE NEJHORŠÍ.Jsem členka ANTÍKŮ a nějaká ,,falešná daisy'' tady píše, že jí mám ráda, což není prvada.Gábina byla je a bude nejhorší zpěvačka všech dob. :DDD
-
Někdo tady píše mým jménem, názor jsem rozhodně nezměnila, Gábina byla lepší než Adamec a měla vyhrát ona. Nevím, kterej blbec tu píše mým jménem a mění to, co jsem řekla. Takže - GABČA BYLA LEPŠÍ. *3*