-
Šak nemyslím tebe...jsou tu jinačí kteří používají vulgární slova.A to myslým že už přehání.
-
Taky že ne *2*
-
Tak to ok samozřejmě...já sprostý sem nenapsala ani 1 mimochodem
-
Ne nebaví mě to,ale tak co mám dělat?To mám jenom číst ty hloupý komenty?Který jsou i někdy hodně sprostý?To ne!To se Gábiny zastanu! *4*
-
Šak v tom psaní Vám asi nezabráním víš? *1*
-
Tak to ti nikdo nebere, měj si ji ráda, jenom píšeme svůj názor a už to tady po 100000000 opakovat nebudeme! tak nemusíte být zvědaví, my nikoho nenutíme, ale jak je vidět, tak vás to baví s námi diskutovat *5* *6* *3* *2*
-
Tak tam nepiš, to je přece tvoje věc né?? stejně jako naše věc, jestli si sem píšeme a taky, že budeme *3* *2*
-
Tohle je už vážně příliš.Člověk se tu snaží,aby aspoň nějaké informace zveřejnil pro fanoušky Gabči a ti (nefanoušci),kteří Gábinu nemusí nebo i hůř,ti tu negativně odpovídají a píší.Nejonom to, ale i mě tady všechno hned skrytyzují.Vím že všechno co tu přidávám tj.fotky,videa,novinky,příspěvky atd. dávám asi marně ale Gábina mi v úvozovkách přirostla k srdci,líbí se mi její písničky,má krásný hlas a ona sama je hezká holka.Mám ji prostě ráda.A ti,co si říkají ANTI fanoušci,tak se mírněte,zas každý není zvědavý na vaše komentáře(nic ve zlým).
-
Prosimtě,ty máš co říkat no....a když ji nemáte rádi tak sem nechoďte ne?A je to vyřešený.Nemůžu zato že ji někdo nemá rád atd.Gábina je dobrá zpěvačka tak jako ostatní dobrý zpěvačky,tak ji tady nemusíte zesměšňovat a ponižovat.Já taky nesnášim např. Ivetu Bartošovou, nechodím na její stránky,nikde jí nepíšu,nikde jí nic nekomentuju atd.
-
fOR KIK: Je nás tady celkem asi 5 skupin proti gunčici a v každé skupině je aspoň 20 lidí, takže... a proti gabriele je z celý ČR aspoň milion lidí, kteří tady ovšem nejsou samozřejmě. Většina z nás je z Moravy též a to, jakým stylem ty píšeš moc o inteligenci nevypovídá. My alespoň píšeme tak, aby ostatní věděli, že jsme anti, ale způsobem inteligentním. Ale nedivíme se, ve škole ses toho asi moc nenaučila, že?
-
asi máš záchvat že?hmm..takový lidi jako jsi ty ho mají často
-
Jenže nejsem pražačka víš?sem z moravy tak si můžu psat jak chcu.Intelegenci teda neprojevuješ!
-
HAHAHAHA anti! anti!
-
běž se raději učit, píše se to jsi a né si a ten tvůj komentářek taky může být hezky rychle smazanej, my jsme narozdíl od tebe inteligentní *5*
-
to se máš teda čím chlubit...
-
Gábina se dostala do žebříčku TV Óčko se svojí novinkou,s klipem Zůstanu napořád,podpořme ji a hlasujme zde: http://ocko.idnes.cz/hitparada.aspx?overeni=WG5457&odeslat.x=31&odeslat.y=15&odeslat=ODESLAT&overeniId=52%5C84331&klip=11&hlas=1
-
co si anti super de*il že?
-
ano přIjde...už přišel hahahahaha *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* nepřejde mě totiž nikdy jsem anti anti anti!
-
smích??přjde....
-
Máme nového Antivůdce! jmenuje se Antimétheus borec, borec, borec!! *5* *5* hahahahahaha!!