Přejít na výpis diskuzí

Gabriela Gunčíková

OSOBNOST 30.3.2011 
935 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • For Kik : nech toho, my si můžeme psát co chceme! diskuze je o tom aby se v ní diskutovalo! ještě jste si to nezapamatovali? já se sem budu chodit! every minute hahahhaha
  • být tebou tak sem ani nechodim
  • Tak to je super, že seš proti, ale když nechceš protestoval, radši běž *5*
  • *1* To je pravda,Gábina je hrozně vysoká,její výška je kolem 176 centimetrů. *4*
  • *12* *12* smůla, do ehm...jste zařazeni vy.
  • to bys neuhodla, co já...radši bys ohluchla, než abys slyšela co si o tobě myslím já.
  • Mě by strašně zajímalo, kolik měří centimetrů. Vypadá hodně vysoká, nebo jestli to dělají jen ty podpatky? *4*
  • spíš vítej mezi...ehm...
  • to samý si říkám o tobě no....i horší věci
  • nezájem...
  • for kasička:nechápu tomu co jsi napsala *1*
  • fOR MARUŠKA: TAK TO SI NEMYSLÍM, GÁBINA SI NAPOVÍDÁ CO CHCE, KOPČÍ A KOPČÍ a nemyslete si , že je těžký sem dát koment, když odňali reagování. Není stačí jen přidat koment a napsat to pro určitou osobu *5* *6* bye bye
  • Přesně tak anonyme! vítej mezi antíky *3*
  • „Když jsem ty fotky viděla, tak jsem jistou podobu s Madonnou zaznamenala. Byla jsem podobně nalíčená a učesaná. Záměr to ale nebyl,“ uvádí vše na pravou míru Gábina, kterou prý těší, že si ji lidé spojují právě se zmíněnou megahvězdou.

Podle Gábiny se shoda projevuje prý ale pouze na fotkách. Samotné album nesoucí se výrazně v rockovém duchu je hudebně něco úplně odlišného od muziky, kterou dělá Madonna. *6*
  • tak to Gábi vůbec ale vůbec není *3* ale když ji někdo nezná tak si to myslý...
  • Další tupá bárbí *1* *1*
  • Pochybuju...dělala to pro popularitu, aby se každý hned čumkl! to by bylo jasné každému. *6*
  • Mrkněte na stránku http://gabriela-fansite.ic.cz/ *3* Jinak všem přeji vše nej do nového roku *4*
  • Možná, že všichni ji neobdivují ale třeba nemají potřebu to tady takhle do nekonečna rozebírat *3*. Názor nemusí být vždy pozitivní ale jednou ho napsat stačí *6*.
  • Souhlasím, závist je hrozná věc *15*. Možná, že teď šlápla vedle nebo se musela podřídit tomu, co po ní chtěli ostatní (třeba ji režisér klipu chtěl vidět odhalenou *15*) ale nikdo nemůže zpochybnit její talent! Možná by potřebovala vyměnit tým! *5* Ještě vám to natře *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit