Přejít na výpis diskuzí

Gabriela Gunčíková

OSOBNOST 30.3.2011 
935 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no ten krkavec je teda ůžasnej šoumen phee
  • náhodou zpívá úžasně a co tady děláš...nemáš rád Gab to ses přišel vyvztekat nebo co *8*
  • ona se ptala jak je vysoká a ne co si o ni myslíš *10*
  • fajn...tvůj názor známe...nevím proč vůbeš klikáš na tuhle stránku..se o gábinu nezajímej když jí nemáš ráda
  • Prosimtě...to si běž psat někde na elektrárnu a nebo si to říkej sama pro sebe ale nepiš tady kraviny!co si vlastně myslíš?jedině co u tebe panuje je závist toť vše!
  • Trochu se všichni zamyslete co tu píšete když někdo Gábi nemá rád nebo něco tak nic nekomentujte,buďte tak hodní fakt už... *9*
  • Zacpi si hubu něčím...že tě huba nebolí ...no jo ta závist :P
  • Jenže třeba já mluvím taky o charakteristice! A její znám moc dobře *3*
  • mno těžko navalit
  • moooc by nás všechny zajímalo, proč stále mluvíte o zpěvu...zpívá velmi dobře, ano to je pravda. i když všem se to líbit nemusí. ale my mluvíme o charakteristice!!!! takže tím je to jasné
  • přesně..namyšlená vůbec není já ji taky znám *4* a jsem za to ráda
  • Jo přesně tak je super a to ji znám i osobně,když ji někdo nemá rád tak ať tady nic nepíše a nekomentuje prosim si mmyslíte že je někdo zvědavej na ty vaše kraviny co tu píšete?není!
  • jo měla jsi m ity lístky rači dát co bych za to dala kdybych mohla na její koncert *4*
  • ahoj..ne nejsou spolu *4*
  • hezkýýý že? *4*
  • mishel..tak to teda s tebou na 100% procent souhlasím jo přesně! *3* *4*
  • přesne tak.. Gábi je nádherná a moc dobrá spěvačka. A ty co sou proti ní, se mohou jít ZAHRABAT! *16* *10*
  • No prosimtě táhni ty nejsi normálníí! jenže ona je aji uvnitř...znám ji takže ty good bye :*
  • Gábino se SLAVÍKEM se rozluč!!!
  • my jsme normaly a to co tady píšete se vymiká normálu. prej krááásná to může být, ale je to o tom, jaký je člověk uvnitř. takže good-bye

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit