-
Ahoj....jsi normální?ona je aspoň nádherná a talentovaná zpěvačka!co jsi ty?! A tohle to nejsou její stránky je to jen fun page!
-
Je velký talent a jestli si ji v republice nikdo nevšimne tak je to velká škoda a musí hledat štěstí venku!!!!A tím bychom přišli o opravdovou rockerku.Držím palce!!!
-
Je dobrá! *14*
-
takže a ještě něco: laskavě tady nenadávej sám. nejsi tu žádán. tu chybu děláš ty! my tu žádný vulgární koment nenapsaly. těšilo mě.
-
Prosíímtě. si myslíš, de nám o to projevit svůj vl. názor. popřípadě, že by si to gabriela gunčíková přečetla, nemůže se z toho zhroutit. p.s.: sprosté komenty tady nepíšeme pro fanoušky ale mezi sebou- anti. gábině se z toho nic nestane. nemusíš mít strach fanoušku.
-
No to je Šeps neumí zpívat, jen rege.
-
Já bych ty komentáře, ve kterých jsou použita sprostá slova a urážky proti GG smazala, protože to je hrůza.
-
Ty vaše urážky a nadávky Gabči musí hrozně ubližovat
-
Aspoň jí nenadávejte, vždyť jí to není příjemný...
-
To je úplně normální příjmení...
-
Mishelqo *4* , i to je možné, ale Bětku bych v tom finále viděla radši, kdyby s Gábikou do toho finále šla tak by to bylo zajímavý... *3* možná bych radši vítězství přála Bětě, ale Gabča není taky špatná... *3*
-
to klidně můžeš ale jde o to, že gabušinka to sama stejně nevyhrála chachacha *12* *15*
-
né *16* Gábina by jí porazila *3* Jsem si jistá *4*
-
ČAWKY všichni kdo němáte rádi GUNČÍKOVou běžte na její stránky a kdo chce tak tam něco (svůj názor) může napsat.Děkujeme Kasa Vede *4*
www.gabrielaguncikova.com/ -
jj
-
Je dobrá!!narozdíl od šepse *16* *16* *16* *12* *12*
-
to teda joooo, bětka!! *1*
-
a to máš prawdu s gunčicou, ale né s ewou, ještě ujde *6* *7*
-
Sice hezká byla, zpívala krásně, ale mě prostě sympatická není, na každýho prostě působí jinak...
-
Nedělej chytrou.