Přejít na výpis diskuzí

Gabriela Gunčíková

OSOBNOST 30.3.2011 
935 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemůže se jí odepřít, že byla v historii našich pěveckých soutěží vážně nejhezčí. A narozdíl od slečen Nývltové a Bagárové (která se také mnoha lidem líbila - mě teda ne) se umí tvářit i inteligentně.
  • GUNČÍKOVÁ TO JE MÉNO *7* *7* *7* *7* *7* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
  • Re: Gunčíková

Cauky,omlouvam se,jen takova vsuvka...nevite nekdo jestli teda jsou spolu s Adamcem??Nebo jak to mezi nimi je??Diiik :)
  • Re: Gunčíková

NENÍ TO PRAVDA,JE MOC HODNÁ!:-)
  • Gunčíková

sice Zpívá hezky, má pěknej ksicht, ale podle mě se začíná chovat jako by byla hvězda-a není!!! prostě jí nesnášim
  • emmag

koncert??! nechtěla bych

JJ SEŠ ROZUMNÁ.A BYLO TO ASI NEJLEPŠÍ ROZHODNUTÍ V TVÉM ŽIVOTĚ.GUNČÍKOVOU ASI TAKY NEMUSÍŠ VIĎ??NO TO JE SUPER VÍTEJ VE SPOLKU.A JÁ BYCH JE ASI TAKY SPÁLILA :-)
  • skih

ještě že, díky bohu

dostala jsem lístky na koncert gábiny, ale radši jsem je spálila, protože na ten koncert bych nikdy nešla...ooou kdybych tam šla byla by to ta největší chyba mýho života ooou
  • skih

Re: Re: Re: I LOVE YOU GABI

a ty by jsi měla tahnout hodně rychle nech ji bejt může si psát názor jaký chce, sama jsi potrhlá dost
  • verusinka.s

Re: Gabča

přesně ;)
  • skih

Re: Uvažujte trochu :)

a ty zase neznáš ty co kritizují alespoň vetšinu...jinak nic ve zlém...:)
  • Gabča

VŠICHNI kdo tu píšou o Gábině takový sračky by měli jít do háje. Nevím, co se vám na ní nelíbí a je mi to jedno.Ale psát o ní ,že byste jí dali do držky je hnus.Gábina je super zpěvačka, která má před sebou velkou kariéru, stejně jako Lukáš Adamec.Já věřím, že Gábi bude velmi brzy atakovat naše české Slavice a Bartošová se bude muset zahrabat pod zem. Souhlasím s uživatelem morceb.
  • hellraiser

Re: Uvažujte trochu :)

Presne tak.
  • morceb

Uvažujte trochu :)

Ahoj,
    Gabča je super zpěvačka. Každému se líbí někdo jiný a každý má svůj styl. Nechápu, proč jí tu shazujete, když jí tu nikdo osobně neznáte (ani já ne). Když se vám na ní něco nelíbí, tak jí nemusíte nadávat a stačí to říct slušně. Takhle je vidět, co někteří z vás mají v mozku a jak jim to opravdu myslí. Až tady někteří, co jí nadávají něco dokážou, tak ať potom kritizují, ale do té doby na to nemáte.
  • monis159

Palkovice

no vidím že tu spíše negativní fanklub Gabči..podle mě je super baba co umí dost dobře zpívat..a proto ty kteří ji mají rádi oznamiju že bude 23.7. 2011 od 15:00 v Palkovicích u fot.hřiště..:)
  • emmag

gabushinka mmmttt oooh

TO NENÍ ŠPATNÝ :-p
  • Re: pro ty co nadávají

protoze to jde videt
  • gabča

musím vám říci jen jedno že gabča je krásná ženská je sexy a má krásnej výstřih a má sexy zadeček je prostě nej a doufám že ty zlatíčko jednou sesadíš z trůnu bílou protože jen ty si superstar a naše česká slavice jseš krásná miáluju tě a těším se na tvé koncerty a cd mějse
  • Re: DOPR****!!!

přesneeee jak to rikáš
  • emmag

superstar = trapčovina

hele tak teda já nejsem žádná trhlá puběrtačka a žádnejm chlapům sem nefandila( všichni se chovali jako teplouši) a já tady říkám pravdu a nic ji nezávidím jo a kdyby se KAŽDÁ obyčejná holka namalovala dala si výstřih a podpatky tak je mnohemkrát lepší a hezčí než Gunčíková fakt a zpěv sorry jo,ale jednou byla soutěž o zpěváka roku a přihlasílo se tam stovky lidí a všichni zpívali poměrně dobře,takže zpívat umí skoro každej BLB a kdyby mněl jít každej do superstar tak by ta soutěž trvalo nejmín 3 roky
    P.S.:je to kritika,ale prostě od čeho jsou názory??aby se dali najevo né??Snad jste si nemysleli že každej člověk bude MILOVAT Gunčíkovou jo a ještě něco je to můj názor jo tak si hned nepomlouvejte jo Gábina si o sobě hodně myslím když jsem ji viděla vystupovat tak se natřásalo jako..... no to radši psát nepudu holt frajeříííí :(((
    POHOOODAA BYE FANOUŠCI FANOUŠCI TAK SI JÍ LÁSKOU SEŽERTE
  • Kritika

Já si myslím že ti co kritizují nebo aspon valná většina jsou puberťačky co fandily v superstár chlapům a jednoduše Gábině záviděj úplně všechno - vzhled, zpěv, třeba si to nepřiznaj ale je to závist jednoduše..... A ano fandím jí moc :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit