Přejít na výpis diskuzí

Gabriela Gunčíková

OSOBNOST 30.3.2011 
935 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tyna1999

Vše nej!

Vše nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej K NAROZENINÁM
  • sindrom

narozeniny

všechno nejlepší k narozeninám.
  • Vše nej

Gábinko vše nej nej k 18tým narozeninám a užij si to hodne stesti zdravy at te uz nezlobi hlaseek a aat zuztanes tak dobra jak si I Love You *1*
  • Všechno nejlepší Gábinko!!

Všechno nejlepší Gábi, k tvým dnešním 18. narozeninám!!! Hodně lásky, štěstí a zdraví. To ti přeje Kačule =)
  • Všechno nejlepší k 18. narozeninám Gábi ;-)

Ahoj Gábi,
    všechno nejlepší k Tvým 18. narozeninám, hodně štěstí, zdraví, lásky, spokojenosti ale hlavně to zdraví a úspěch v Tvé kariéře Ti hrozně moc, moc, moc ze srdce přeji ;-)
    Ahoj, Mirek.
  • matus53

hihi

všechno nejlepší Gábi :)))))
  • Slušnost.

Každý má svůj názor i vkus,ale trocha slušnosti do vyjadřování určitě neuškodí.
    Gabča je skutečný talent jaký na naší hudební zceně bebyl alespoň dvacet let.Teď záleží pouze na ní jak s ním naloží.Gabčo držím palce a moc fandím.
  • G. Gunčíková

Závist, závist a jenom závist!
    Naštěstí Gábi hudbu natolik miluje, že je jí to jedno!!! : )
  • Gabča Facebook

ahoj fandové Gabči pro všechny fanoušky Gabči co jsou na facebooku Gabča nemá žádný soukromí facebook jenom tuto fanouškovskou stránku http://www.facebook.com/Guncikova.G abriela?sk=wall ta je oficiální a je její Gabča tam chodí a píše si tam s fanoušky tak kdo muže přidejte si jí ad je nás tam co nejvíc
  • Re: Re: Re: I LOVE YOU GABI

souhlasiiim
  • Kvasice

jj byvala Kvasičanka..
  • nikinka5

Souhlasim s Lulu a všemy kdo tady píšou a souhlasí s rozumnými komentářemi...Gabča je dobrá ale někomu se prostě líbít nemusí OK mě se líbí ale koho zajímají nějaké sprostárny které tady píšete ? Jenom tu diskuzi ničíte ale nikoho nezajíma že Gabča je to a to a to poslouchat jí nemusíte proboha
  • gabča

gabča je super zpěvačka a už se těším na její koncerty a cd na tebe nemá nikdo ani bílá prostě nikdo si výborná a budu ti fandit a doufám že to dotáhneš daleko
  • Pro Tlamu

A ty si ještě falešnější.
  • skih

Re: Re: Re: Závidíte co??

jsi opravdu chudák, že nemůžeš vystát názor, že se prostě nějakým lidem nelíbí, co? ale nevadí no, za rok za dva stejně beztak o ní moc mluvit nikdo nebude. ale to ani o adamcovi a jiných. prostě co na tom. a že je mi dvanáct? co jako, každému bylo.
  • skih

Re: Re: Re: I LOVE YOU GABI

ty si myslíš, že mě tím naštveš, ale bohužel néé
  • Re: Re: Závidíte co??

Jo, ty budeš krasavice,jen ti zapomněl vyrůst mozek.To je to, co mají ostatní v hlavě.
  • Re: Re: Uf spravedlnost existuje

skih+tlama - je vidět, že kromě talentovaných,inteligentních a krásných lidí se může narodit i něco,jako jste vy dva.člevěk by se z vás pozvracel.Zalezte někam do díry a neobtěžujte svým puchem ostatní.
  • 2. Česko - Slovenská SuperStar

Gabča je fakt dobrá fandila jsem jí a ve finále jsem ji poslala hodně hlasů!Škoda,že nevyhrála,ale Lukáš taky nezpíval špatně!:-)
    Gábi,drž se,jseš naše:-)Já bydlím kousek od Kroměříže,v jednou takovým menším městečku!
    moc ti fandím a teším se až budeš mít koncert v Kroměříži na kulturáku!
  • Re: Uf spravedlnost existuje

skih+tlama--jste největší hlupáci a ČURÁCI v naší republice!!!!!!!!!Je to vidět
    i na naší vládě -běžte za něma oba dva!!!!!
    TAK TO VYPADÁ U NAS, KDYŽ MÁME TAKOVÉ HOVADA,JAKO JSTE VY DVA!!!!!
    JSTE HNÍDY NÁRODA A STYDTE SE!! VY PRASATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit