Přejít na výpis diskuzí

Gabriela Gunčíková

OSOBNOST 30.3.2011 
935 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • verusinka.s

Nechápu!!

Nechápu lidi co sem lezou jenom aby Gabču kritizovali. Když ji nemáte rádi nedávejte to laskavě vědět sem,kde ji lidi mají rádi!!!!!!!!!
  • verusinka.s

Re: hahááá jo je to v kapse luky :)

GABČA JE NEJLEPŠÍ a pro mnoho lidí je superstar ona a ne nějakej podělanej Adamec. Kdyý zpívali písně podle vlastního výběru(best of) tak si mohli vybrat a Gabča to dala. Lukáš to zazpívat polovičatě a nedal do toho žádnej cit!!!! Gabča měla vyhrát!!!!!! Ale ona bude slavná protože její hlas se neztratí. když si vezmu šmajdu nebo cristovala,slyším o nich daleko víc než o chodůrovi a proto ti co jí fandili a fandí doufám že ji budou podporovat =)
  • emmag

superstar = trapčovina

*3* *1* *5* *5* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* SUPERSTA=TRAPČOVINKA
  • Ahojte Češi:-)

Vmontujem sa vám trošku do diskusie
    KEBY nevyhral slovák- budúci rok by nemali slováci motiváciu hlasovať v československej superstar, lebo by si povedali, že to je zbytočné, aj tak je čechov 2x viac a v hlasovaní nás logicky prevalcujú a tým by prišlo aj SVK aj ČR o značnú časť ziskov z tohto programu. Nie som odborník ale mám trochu hudobný sluch a podľa mňa boli obidvaja fantastickí. Astrologicky mala Gabika o trochu lepšie postavené planéty ako Lukáš a hypoteticky podľa hviezd mala vyhrať ona. Želám im obidvom veľa lásky, úspechov a šťastia.
  • adamjan90

Výsledek superstar je odrazem naší společnosti

Výsledek hlasování v Superstar jen odráží vlastnosti českého a slovenského národa,a sice to, že se všeobecně nepřeje schopným, úspěšným a talentovaným. Naše národy jsou "prožrány" závistí v tom, že někdo je lepší než já, a proto mu nepřeji a dám hlas tomu horšímu. Kdo byl lepší, jednoznačně řekla i porota. A Gunčíková byla a je lepší než Adamec.
  • Re: Re: Závidíte co??

Neřekla bych.....má podobnej hlas jak Chodur
  • skih

Re: Kdo umi tak to je ONA, kdo neumi tak tady tise pomlouva..

to je velmi vtipné, ale jsou to naše názory, takže smůla :))
  • skih

Re: Re: Re: Re: Re: jsi ubohá

hahahahahaááá, nenatřela, nenatřela, nevyhrála to pchéé, je to luky, luky :)
  • Kdo umi tak to je ONA, kdo neumi tak tady tise pomlouva..

To co tady clovek cte tak umi vyprodukovat pouze nekdo kdo se nachazi na urovni ne hodno srovnavati s Gabrielou. Kdo umi pouze pomlouvat v ruznych diskuzich tak evidentne nema na vic nez aby napsal nekolik omezenych vet.

Bohuzel nebyla prvni,
    bohuzel jeste neni vyspela natolik aby se zalibila nekterym z vas,
    bohudik ma ale hlas a rockove sklony, coz nam tady na pevecke scene v CECHACH zatim schazi !!!
    Konecne je tady snad nekdo kdo se dokaze svym hlasem srovnat s Bonnie Tyler (velšská zpěvačka).
    Je tady konecne nase ceska DORO Pesch !!!
  • skih

Re: Re: jsi ubohá

dobře ty!!! gooood!!! gg je prostě hrozná- taky můj názor
  • skih

Re: Závidíte co??

a kdo tu závidí??!! já teda ne a taky mi ten její ksicht už přijde pěkně otravný, furt se musí vystavovat...já nejsem tlustá, nemám akné ani nic podobného, ale prostě mi leze na nervy gunčíková
  • skih

Re: Uf spravedlnost existuje

jn, já ji prostě taky nemusím...
  • skih

hahááá jo je to v kapse luky :)

lukáš je prostě borec, je velmi sympatický, hodný, milý, pěkně zpívá...zasloužil si vyhrát a nějaká nafoukaná husa gábina na něj prostě neměla!! on je nejlepší a gabriela haháá, at se jde už zahrabat, je to trapný...luky vede
  • hellraiser

Re: Re: Závidíte co??

Lukas je taky rocker...a jestlize "tech je", pak nechapu smysl Tveho prispevku (ano, rockeru je hodne, ale rockovych zpevacek zas tolik u nas neni)
  • hellraiser

Re: nechápu vás

Sice nevyhrala, ale v tom superfinale uz jsou vlastne vitezove oba...a myslim, ze i tak se oba uplatni, pokud na sobe budou dal makat a budou mit stesti na KVALITNI producenty
  • hellraiser

Re: jací kokoti sem lezou...

Ja bych ty dva vubec nesrovnaval, to je jak srovnavat F1 a F3000...kazdy ma svuj okruh fanousku. Ale ty komentare jsou fakt ubohe, navic plne gramatickych chyb...nakonec teprve budoucnost ukaze, jak na tom kdo z finalistu ve skutecnosti je, nejakych 100 000 EUR jeste nikomu zarnou budoucnost samo o sobe nezaruci.
  • Uf spravedlnost existuje

Pindo jedna falešná. Ti spadnul pysk. Utřela si no.To víš že jsem posílal hlasy. Ale né tobě.
  • Re: Re: Re: Re: Bléé

To je názor debila a ubožáka di do hajzlu i s tím tvým šepsem vyhuleným
  • Re: Závidíte co??

o to mě fakt nejde protože není co ale prostě je lepší Adamec ... rockerka ... těch je ale Adamec .. tak jako on nikdo zpívat už nebude :/ *8*
  • besta

V poho ale...!

Je v pohodě,ale prostě na ŠEPSE NEMÁ!ŠEPS JE O 100x LEPŠÍ!Ale jinak je v pohodě ale jak už jsem říkal...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit