Přejít na výpis diskuzí

Gabriela Gunčíková

OSOBNOST 30.3.2011 
935 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mika.bramburka

Re: Bléé

Vypískat jí !!!
  • mika.bramburka

Bléé

Doufám, že to ta s přehnaně vysokym seběvědomím a neupřímným projevem nevyhraje !
  • mika.bramburka

Re: Re: Jsi dobrá rokerka Gabčo!

Souhlasim...u ní jsou všechny písničky katastrofa..když si o sobě myslí bůhví co :)
  • mika.bramburka

Re: jsi ubohá

Ze začátku jsem jí měla ráda...Ale pochopila jsem, že je to namyšlená barbie, která se jenom přetvařuje a na to já nehraju ...takže 100% je lepší šoumen Šeps než namyšlená barbie! Sorry toť můj názor!
  • Re: jsi ubohá

a jak se jako ponižuje..promin ae nepochopila jsem tvůj komentář..myslím si že Gábina zpívá užasně a toho šulina Šepse si strč do p*dele...
  • sexy

ahoj Gábi,jsi krásná a ještě k tomu nádherně zpíváš,doufám,že vyhraješ!!
  • hellraiser

Re: Re: Jsi dobrá rokerka Gabčo!

To určitě ne...a mimochodem, je to Freddie :-)
  • hellraiser

Re: Gabčo anglicky nezpívej

Kdyby se měla hodnotit jenom výslovnost, tak z letošního ročníku ČSS by asi neobstál nikdo...je fakt, že Gabča leckdy tu výslovnost nemá ideální (ale zas ne nijak dramaticky špatnou), ale ten výkon to zas tak neruší, aspoň ne tak jako u ostatních.
  • jsi ubohá

jsem ročníkem takovým, že na Kroměřížsku a Holešovsku jsem poznal spoustu dobrých skupin,ale kleslas u mně tím, čím se prezentuješ a přesto, že jsem ti jako rodačce držel palce, tak Ti teď prorokuji, že Michal Šeps má u mne náskop 300% Nechápu, když jsi jasná favoritka, proč máš za potřebí se takto ponižovat. Prostě jsi to to jasne prosrala.Jsi baba jako fík, ale tímto jsi Adamcovi dala zelenou.Nechápu Tě...
  • Re: Jsi dobrá rokerka Gabčo!

Byla to katastrofa. Freddy se obracel v bedně nebo popelil v urně.
  • Vyhraješ Gabčo

Gabčo,myslím si,že vyhraješ superstar.!
  • Jsi dobrá rokerka Gabčo!

Gabčo jsi dobrá a dobře zpíváš.Písnička od skupiny Queen Forever ta se ti povedla,to bylo vynikající.
  • Gabčo anglicky nezpívej

Máš špatnou výslovnost a některá slova v písničkách jsou tak špatně podána.
  • ano

Mám 50 let, nesetkal jsem se ještě s takovým krásným hlasem ,čistotou hlasu a intonací. Moc gratuluju a ten dar co máš jen ve skromnosti rozvíjej a opatruj ho. Krása to je
  • Re: Re: výška =P

Hele, nvm kdo si nebo co si, ale asi nemáš uši, nebo ti nefungujou... Jakej vychlastanej hlas? Máš možná ty ne? Zpívá nádherně, má rozsah a hlavně budoucnost. Je krásná, což u tebe říct nedokážu, protože tě neznám, ale takovýhle příspěvky píšou většinou zamindrákovaný dementi s problémama, který nedokážou řešit... Když se ti něco nelíbí, nemusíš to tady takhle blbě vyjadřovat... Už fakt nemam slov tvl...
  • Re: výška =P

Ve vagíně nebo na kostře ?
    Vždyť je to šeredka z vychlastanym hlasem.
    Ale náctiletý u ní masturbujou.
  • Podpora

Ahoj Gabrielo
    Držím ti palce jsi dobra máš moje sympatie finále je tvoje. Pavel z Trutnova
  • vandasek

výška =P

kolik vlastně ona měří??:DD
  • Re: Zpívá tedy příšerně

to si nějak protiřečíš - nuda/lhostejnost neumožňuje nějaké silné emoce, a odpor takovou emocí je.
    i já jsem z ní měl pocit chladu, odpudivé ambicióznosti a nudné uřvanosti, ale co předvedla včera na závěr 7.finále, to je něco obrovského.
  • Přání

Ahoj Gabrielo Já tě zdravím a držím ti palce až do finále superstar. Jsi moc sympatická.Pavel z Trutnova *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit