Přejít na výpis diskuzí

Gabriela Gunčíková

OSOBNOST 30.3.2011 
935 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: jsi ubohá

Bože,Vy jste chudáci,co tady na ní plivete za nechutnosti.Už jen ta odvaha!Obdivuji ji v tom,že už sem jen šla a předvedla,co předvedla a dsostala se ž do samotného finále a zaslouženě!.Klobouk dolů!!!!Nejhorší je lidská závist a co Čech,to opravdu závist se vším všudy.Gábi,proto,neztraťe hlavu a na blbce se vy....držím pěsti a opravdu-hlavu vzhůru!!!Jste skvělá a věřím,že budete má favoritka a konečně jim natřete těm chudákům ,kteří Vás tady urážejí prdel!!!pardon,ale jinak to nelze nazvat!Zdraví Alena a že zdravím mamču-DZR.
  • jací kokoti sem lezou...

omg no vy jste fakt zmagořili... *10* na ty vaše kokotské komenty se nedá ani podívat natož tak je číst... *13* hele ať máte důvod jaký-koli, že GG nemáte rádi, rozhodně nejste oprávněni prohlašovat tady že je horší než šeps!!! *16* vy nemáte uši nebo co???? *5* i kdyby podle vás Gabča sebevíc nudila, pořád zpívá, ale ten kokot šeps ne!! *10* očividně jste také propadli té šepsoreggaemánii, ta je ale dočasná.... všichni mu jen serou na hlavu a těch pár jeho fanoušků co měl byli jen feťáci a kuřáci jako on, njn, vrána k v ráně sedá, nemáte rozum stejně na vás sere říkal že ho to nebaví že už chce vypadnout a vy jste mu jak idioti posílali hlasy... *9* ale jen člověk s mozkem pochopil, že je to jeho taktika, předstírat nezájem ale v duch prahnout po penězích jak po cígách atd.... lituju vás, snad vám to někdy konečně dojde- to ale pochybuju... *1*
  • Re: nechápu vás

Souhlasím, tak to je! Děvče, které umí zpívat, pracuje na sobě, je pohledná a má velkou šanci se dostat mezi naši ženskou pěveckou špičku! Držím Jí palce a posílám SMS. Buďme objektivní.
  • Re: nechápu vás

súhlasím s tebou Luu
  • nechápu vás

Vážně vás nechápu proč se do Gábiny tak hrozně navážíte a nevím co vám na ní pořád tak vadí. Kritizujete ji za to,že nosí výstřihy a krátké sukně,ale to ona přeci v této soutěži vůbec neovlivní,protože se neobléká a ani nemaluje sama. Není to žádná barbie. Na mě působí spíše jako rockerka a také,že je. Pamatujete si ji třeba z divadla nebo s kastingu? Vůbec nechodila zmalovaná ani v krátkých sukních.Má úplně jinej styl. A navíc má božský hlas,ze kterého mám husí kůži. Nejlepší zpěvačka v této soutěži. Podle mě by to měla vyhrát. A vy byste ji měli přestat soudit jen podle toho co má na sobě :))

tak já ti něco povim...
    zamysli se nad sebou
    tak se nedívej na superstar když ti tak vadí a už sem asi ani nepiš...děláš si ostudu a je vidět že seš zamindrákovaná/nej
    nedělej si ostudu prosím sme jenom češi a svět je krásnej tak je blbost si ho kazit ste při mě že??? vždyt je spustu jiných i lepších pořadů a uvidíš že uznáš že mám pravdu tak pak napiš papapapa
  • I LOVE YOU GABI

Jsi krásná zpěvačka umíš zpívat a musíš vyhrat máš krásný vlásky krásný rty miluju tě gábi

ty maš asi ksicht sám jebák, tak závidíš!!!!
    rovná jsi jak fošna,tak ty krávo závidíš!!!!
    dívej se každé ráno 1.hod. do zrcadla a říkej--zrcadlo kdo je nejkrásnější já nebo gábina????????? kdybys neměla tak těžký mozek,mohla bys létat jak holubička-ted jsi vprdeli krávo nebeská!!!!!
  • mika.bramburka

Re: Závidíte co??

Závidět jí? Sry není co! :D
  • Závidíte co??

Dobře vypadá a výborně zpívá,což je pro Vás tlusté a ošklivé zamindrákované 17tky obrovské ponížení že?A taky se nezapře povaha česká,závist,závist,závist.Co na tom že nosí krátké sukně,když na to má nohy,proč by ne???A vzhledem k tomu že poslouchám rock,hlas má přímo na zpívání vyrobený.Takže nezáviďte,děvčata a chlapci a zkuste ze sebou něco udělat!!!!!

souhlas!! :)) je pekne trapna a pretvaruje se!! a soutez se snazi vyhrat kratkyma suknema a vystrihem az do...
  • beruska-ml

Proboha

Kurnik jí že je 17?? Do teďka jsem si myslela, že je jí mimálně 25:D:D
  • mika.bramburka

Re: Gratulace....

To jo ... hlavně, že se tam furt natřásá a hovno z toho.... jenom ten její ksicht už je vokoukanej a protivnej ..
  • mika.bramburka

Re: GÁBINA

Krásná?..Bez makeupu, podpadků a výstřihu by si jí nikdo nevšim !
  • mika.bramburka

Re: Re: Re: jsi ubohá

No pardon..ale čim uchvátila ona? ..Ona zpívá pořád tim jejim rockovim hlasem a už je to nudný...a jenom šepsovi se vyčítalo, že zpívá jeden styl..přitom ona má furt dokola stejnou toninu hlasu...kdyby někdo poslouchal jeji cd hodinu tak z toho stejnyho ječaku zmagoří...beztak jenom uchvátila zmalovanym ksichtem a výstřihem...ničim jinym...
  • mika.bramburka

Re: Re: Re: Bléé

Bych se nedivila kdyby to naše ,,skvělá´´ Gábinka měla podplacený ...Vždyť se tam vůbec nehodí...je to namyšlená barbie která si hraje na bůhví co...Zlatej Šepsík :)
  • Re: Re: jsi ubohá

Nezlobte se na mě, ale to pěvecká soutěž, tak nevím čím vás mistr Šeps tak uchvátil? Tím, že pořád tvrdí jak ho to nebaví a jedině reggae je to pravé. Zajímalo by mě, kdo z vás reggae poslouchá. Až ten chlapec dospěje tak ať se o výhru uchází.
  • GÁBINA

UMÍ ZPÍVAT A JE KRÁSNÁ S LUKÁŠEM SI TO ZASLOUŽILI POSTOUPIT!
  • wauworld

Re: Re: Bléé

nalákala uchyláky na zmalovanej ksicht a odhalenou...Ale něco vám řeknu,nešlo posílat hlasy Šepsovi,protože to zase blokli jako už to udělali u Noaha !
  • wauworld

Gratulace....

....postoupila se svým tlustým přítelem ,umělejma řasama a minisukní do finále !!
    To už fakt ztratilo úroveň tohleto !!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit