Přejít na výpis diskuzí

Gabriela Gunčíková

OSOBNOST 30.3.2011 
935 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gábina se dostala do žebříčku TV Óčko se svojí novinkou,s klipem Zůstanu napořád,podpořme ji a hlasujme zde: http://ocko.idnes.cz/hitparada.aspx?overeni=WG5457&odeslat.x=31&odeslat.y=15&odeslat=ODESLAT&overeniId=52%5C84331&klip=11&hlas=1
  • Vy ste tady všeci demnti ty vole! *1* *1*
  • Omg!Držte tlamy! *8*
    • OMG zas ty?? *11*
      • A kdo jinej?....
        • Nějakej duševní problém nebo co?
          • to oni mají,ale stydí se to přiznat. *3*
            • Aha...sem si myslela..
  • Dnes byly zveřejněny nominace na Ceny Anděl 2011 a Žánrové ceny Anděl 2011. Jako Objev roku je letos nominovaná i Gábina.Moc gratulujeme a držíme palce.
    Slavnostní ceremoniál odvysílá Česká televize v přímém přenosu od 21 hodin na programu ČT1 - čtvrtek 8. března 2012
    Více info. zde: http://www.cenyandel.cz/
  • mirdaharant
    Pro Gábinu můžete hlasovat na http://viscovim.blog.cz/1308/ceskoslovenska-hitparada-3
  • Je velký talent a jestli si ji v republice nikdo nevšimne tak je to velká škoda a musí hledat štěstí venku!!!!A tím bychom přišli o opravdovou rockerku.Držím palce!!!
  • Ahoj, víte chtěla bych se omluvit tady konkrétně Gabči i vám fanoušci.Byla jsem taková k r á v a :((( vůbec jsem nechápala, že ona je opravdu DOBRÁ.Tědka jsem poslouchala její písničky a pořád si je zpívám dokola, prostě užas. :)) fakt se mi to líbí.Moc se ti Gábi omlovám za včechno byla jsem i xxx0xxx jsem debil, ale už jsem pochopila, že Gabča je BEST.
    P.S.:Gábi držím ti pěsti ať ti všechno vyjde. Mám tě moc ráda. :**
    • V pořádku
    • Cože taková velká změna názoru? Nebo to tady na nás jen koulíš? *7*
      • jj vydíš dobře :)) prostě já newím jak se to stalo,ale prostě Gabča se mi začíná čím dál tím víc líbit. :)) :** No jo no......život je změna
        • Tož to jo! *4*
      • Taky bych ráda věděla! *3*
    • Ahoj...ona je fakt dobrá!Já ty písničky mám už všechny uložený v hlavě.A pořád si je zpívám dokolečka.
  • Gabča zítra tj. 30.4.2012 od 20:00 hod. na ČT4 v pořadu „Hokejista sezóny“
    Gabriela v doprovodu Mirka Sovy zahrají v přímém přenosu 4 skladby.Repríza na ČT4 1.5.2012 od 8:45 hod.Přeji hezký den :-)
  • Ach vy ubožáci!!!Já nevím jak vy, ale daisy je fakt trapná( obě dvě).Poslední dobou jsem narazila na hodně lidí, ktří Gábinu přímo nesnáší.Kdybych to spočítala je jich opravdu dost. :)). Já prostě chci napsat pouze svůj vlastní nazor a newím co proti němu stále máte.pokud chcete můžeme si to spolu vy řídit jako holka s mlíčňákem.A vaše komenty v podobě jako například:je to trapný, co tím chcete dokázat, gabču od nás neodradíte.....atd.... NÁS NEROZHODÍ dále si budeme stát za svým názorem
    P.s.: !!!POZOR JSME NEBEZPEČNĚ KRUTÍ!!!
    • No to máš blbé, tak to sem nemusíš aspon psát
    • *1* *1* Tak tomuhle se říká dobrej trapas!
      • My se přidáváme k Mlíčňákům-další skupině antifanoušků *5*
        • A do koho to cpeš?Tady to nikoho nezajímá. *3*
          • NÁS NEZAJÍMÁŠ TY ale my se chceme bavit mezi Antifanoušky, takže čaw *2*
            • A my zase mezi !fanoušky! takže ZDARÉC! *2*
  • Přeji ti jen to nejlepší, ať tě cestou kariéry doprovází jen samé štěstí a pevné nervy.
    Ps: mám tě moc ráda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit