Přejít na výpis diskuzí

Gabriela Gunčíková

OSOBNOST 30.3.2011 
935 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahojky všem, díky, že vesměs téměř všichni souhlasíte s tím, že si nebudeme nadávat, mě už ty sprosté nadávky vůbec nebavily, chodila bych sem častěji, ale teď mám nějaký problém s netem a občas mě to nechce pustit na příspěvky, takže sorry, mějte se všichni hezky a zatím páčko. *4* *4*
    • Jj ok, jsem už Gabriely fanoušek, takže k ní mám pozitivní vztah, mám spoustu důvodů proč nenadávat. Tak ahoj *3*
      • díky, Gabča je dobrá, taky ji mám ráda, i tu diskuzi tady. *4* Tak zatím ahoj.
  • Zdarec lidi, prosím vás nerozčilujte se tady kvůli tomu, že nějaký závistivý, blbý, vyhulený mařeny Gábinu pomlouvají, tak ať....Akorát jenom záviděj, že se Gábina dostala tam, kam se oni nedostanou nikdy....hahaha *1* *1* *1* *2* *2* *2* *15* *15* *15*
    • Dostala jo??Bez trapný superstar by o ní nikdo nevěděl.Takovýhle lidi nemám ráda co vlezou do nějaký soutěže a ani nevyhrajou a už tady někdo dříve psal, že by mněla dostat SLAVÍKA toho může dostat pan Karel Gott nebo paní Lucie Bílá, ktří jsou někdo.a né tahle namyšlená kráva, která se proslavila jen trapnou sotěží.Třeba Ewa Farna zu mám moc ráda, jelikož se dostala do showbysnyzu jako takovou,,volnou cestou'' to znamená, že si jí prostě někdo všiml.Takových lidí je hrozně málo, takže by jsme si jich měli vážit.NEž když někdo naleze do soutěže pouze se zůčastní a hned je hvězda.
    • *1* Já se jim směju! Jiank máš pravdu *3*
      • Smůla, nás neodradíte *5*
        • Co si myslíš?Že se z vás už třepeme strachem nebo co?
  • Nikdy se nevzdáme, my to tu stále obcházíme, nebojte se, ale narozdíl od vás tady ncurwíme *1* *1*
    • hahahahahaha *1* *1* *1* *1*
      • čau šprte *2*
        • čau magore *15* *15*
          • blééé bléé, zrcadlo dear, podívej se do zrcadla *15*
            • podívej se do něj sama, jestli víš, co to zrcadlo vůbec je *3* *3*
  • GG byla nominována v aketě ŽEBŘÍK 2011. Hlasovat pro Gabču se dá v kategorii Objev zasláním SMS ve tvaru ZB 7 D 3 na číslo 900 06 09, ze Slovenska na číslo 6661. Počet hlasů z jednoho telefonního čísla není omezený. Cena jedné SMS zprávy je 9 Kč, ze Slovenska 0,199 € - do 29.2.2012 více info. zde: http://www.ireport.cz/nominace.html
  • ani0
    všechno nej Gaby *4*
  • for DAISY A KIK: tvl, Gábina si nezaslouží takový šprťácký trapný fanoušky! omg omg omg *5*
    • Gabča si spíš nezaslouží, aby ji tady někdo pomlouval jako vy, ale ona chápe, že jsou takoví ubožáci, kteří ji neprávem osočují, ale na rozdíl od vás je inteligentní.....
      • Jdi do p r d e l e už s tou tvou inteligencí!!Jsi s tím kopčáková!
        Kopko!!
        • ty jdi do p r d e l e s tím tvým vymatlaným mozkem
          • jdowhh HFEGQEH WGU!! *1* *1* *1* *1* *1* NÁS SE NEZBAVÍTE fhb eqzqnučž žučuěžčuěu
            • zas píšeš jak vymatlanej magor, h o v a d o
      • tady je nutno podotknout že, no možná tomu i tak je, že lítáš po všech koncertech gábiny, máš její trapné cédo, v noci se mazlíš s jejím plakátem a nezavřeš oči dokud si neposlechneš její písničku...broučku viď?? *7*
        • to asi nee debílku, já mám na mazlení a ty další věci někoho jménem "pořádnej chlap" to ty ubožáčku onanuješ nad plakátem Hannah Montany co??? *2* *2* *2* *2*
        • Hele tak to se tin povedlo!Super vystihlé!
  • Již navždy budeme stát proti GABRIELE A NIC TO NEZMĚNÍ. PIŠTE SI CO CHCETE, MY SE BUDEME BRÁNIT STÁLE, pravdu máme pro ANTIFANY.
    • ANO!!!!! *5* *5* *5*
  • Dnes Gabča ve 20:00 hod. na TV Barrandov s písničkou z muzikálu Flashdance.Podpořte tuto píseň v její interpretaci posláním SMS ve tvaru HIT 5 na číslo 907 99 09 Počet sms z jednoho t.č. neomezen, cena 1 SMS 9,- Kč. *4*
  • Gabca je moc krásná,talentovaná,chytrá a sexy,všechno nejlepší k narozkám *14*
  • Máme nového Antivůdce! jmenuje se Antimétheus borec, borec, borec!! *5* *5* hahahahahaha!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit