-
Tohle je už vážně příliš.Člověk se tu snaží,aby aspoň nějaké informace zveřejnil pro fanoušky Gabči a ti (nefanoušci),kteří Gábinu nemusí nebo i hůř,ti tu negativně odpovídají a píší.Nejonom to, ale i mě tady všechno hned skrytyzují.Vím že všechno co tu přidávám tj.fotky,videa,novinky,příspěvky atd. dávám asi marně ale Gábina mi v úvozovkách přirostla k srdci,líbí se mi její písničky,má krásný hlas a ona sama je hezká holka.Mám ji prostě ráda.A ti,co si říkají ANTI fanoušci,tak se mírněte,zas každý není zvědavý na vaše komentáře(nic ve zlým).
-
-
Nenech se odradit, jsou to jen závistiví lidé, které je třeba ignorovat a ani na ně nijak reagovat, ono je to omrzí. Neděláš to zbytečně, fanoušků tu má Gabča dost *3*
-
-
Maruška: Aspoň někdo mě podpořil a stojí při mě! děkuju *4* Má fanoušků hodně,šak ano. *3*
-
Nás to v životě neomrzí, to se nemusíš bát. *3* *2* *6*
-
-
Tak to ti nikdo nebere, měj si ji ráda, jenom píšeme svůj názor a už to tady po 100000000 opakovat nebudeme! tak nemusíte být zvědaví, my nikoho nenutíme, ale jak je vidět, tak vás to baví s námi diskutovat *5* *6* *3* *2*
-
-
Ne nebaví mě to,ale tak co mám dělat?To mám jenom číst ty hloupý komenty?Který jsou i někdy hodně sprostý?To ne!To se Gábiny zastanu! *4*
-
-
Tak to ok samozřejmě...já sprostý sem nenapsala ani 1 mimochodem
-
-
Šak nemyslím tebe...jsou tu jinačí kteří používají vulgární slova.A to myslým že už přehání.
-
-
-
-
-
Teďka jsem se dívala na písničku Run the world (girls) a upřímně mně dosti připomínala Britney Spears.A mohu s klidným srdcem říct, že tancuje lépe než zpívá!! Ale i jsem se dívala na její vlastní klip jako myšlenka byla SUPER!ale u někoho kdo toho má více za sebou.Kdyby tenhle klip natočila dejme tomu třeba Lucka Vondráčková nebo Ewa Farna tak se mi to hodně líbí, ale její první klip a už nahá!!To svědčí o tom, že se svlékla pouze kvůli popularitě! *3*
-
-
Tak neumíš ani napsat Ewinino jméno...no fakt smutný toto.Každý nějak začíná ne? *4*
-
-
A jaká je v něm chyba děvče? smím-li se zeptat? *11* *2*
-
-
Můžeš no...vlasně nemůžeš ,protože si to už zpravila!
-
-
co broučku???? *6* *15*
-
-
-
-
-
Čaute :-) po dlouhé době jsem se tu zase ukázala, chtěla bych v první řadě sem dát odkaz na Gabčin Oficial Facebook (když nevěříš,tak se přesvědč!)Gabča tam dává různé novinky např.fotky,videa atd. http://www.facebook.com/pages/G%C3%A1bina-Gun%C4%8D%C3%ADkov%C3%A1-OFFICIAL/274067405976918
-
I ty můžeš Gabču podpořit ve finálovém kole v kategorii -Zpěvačka- v cenách TýTý, buď prostřednictvím formuláře...http://www.televize.cz/tyty/hlasovani-finale
nebo posláním sms ve tvaru:TT 8 Guncikova na číslo: 906 15 09 cena jedné sms je 9Kč.
Slavnostní přímý přenos bude dne 14.4. na ČT 1 ve 20:00 hod.
Děkujeme za každý Váš hlas! -
Nemůže se jí odepřít, že byla v historii našich pěveckých soutěží vážně nejhezčí. A narozdíl od slečen Nývltové a Bagárové (která se také mnoha lidem líbila - mě teda ne) se umí tvářit i inteligentně.
-
To jsou fakt idioti, jenom magor si může jako přezdívku dát nějaký eiwonvcmcsjecn, *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Máš s tím nějaký problém?Pokud ano, tak si ho vyřeš!
Podstatně lepší než nějaká Deisy(zní to jak nějaká princess!!No možná vážne jsi........KDO VÍ ? *1* -
-
Já se můžu na tvůj nick vys*at, já tady na něj jenom upozorňuju, zní to, jako když malý dítě nabuší něco do klávesnice a starší sestřička to použije jako svoji přezdívku, protože ji nic originálnějšího nenapadá, že jo??? *1* *1* *1* *1*
-
-
ORIGOŠ JAK SVIŇA A TY ZÁVIDÍŠ protože ten tvůj je humáč! jasdgrl qweuioqr qer dfuGGHWRZ WRHZ
-
-
no to je origoš, kterej jsem fakt neviděla, to je pravda. Akorát to zní jak od malýho dítěte, jak už jsem napsala.
-
-
TO WÍSH NO...i malý miminka jsou inteligentnější než vy, fans, tak právě proto dear *2*
-
-
-
-
-
to si píšeš sama pro sebe viď? *2*
-
-
Obrovská gratulace ke spolupráci s Trans Siberian Orchestra! Takovýhle úspěch si český interpret zaslouží a je to fakt životní šance, konečně by mohla zpěvačka z Česka prorazit za oceánem, tak držím palce! *5*
-
Mám tě ráda
-
Já jsem taky Gabriela a jsem narozená v stejnej den jak ona *4* *1* Gábi jsi super!!!!!!!!!!! *1*
-
Kvasice
jj byvala Kvasičanka..