Přejít na výpis diskuzí

Gabriela Gunčíková

OSOBNOST 30.3.2011 
935 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ANTÍCI...Řeknu ti to stručně a jasně běž se léčit..možná ti to pomůže a jestly ne tak přijeď a já ti dám pár facek ať se probereš
    • my si za svým názorem budeme stát, myslíme si o gunčici svý a tak to zůstane. moc si nemyslete, nás neodradíte
      • Šak ty taky ne...když si myslíte tak si myslete...
  • adamjan90

Výsledek superstar je odrazem naší společnosti

Výsledek hlasování v Superstar jen odráží vlastnosti českého a slovenského národa,a sice to, že se všeobecně nepřeje schopným, úspěšným a talentovaným. Naše národy jsou "prožrány" závistí v tom, že někdo je lepší než já, a proto mu nepřeji a dám hlas tomu horšímu. Kdo byl lepší, jednoznačně řekla i porota. A Gunčíková byla a je lepší než Adamec.
  • Nnenenenenenenenenenenenenenenenenenenenenenenenenenenenenenenenenenenenenenenenenene BALÍM GUNČÍKOVOU!!! Jsem to, co budeš z mýho románu číst
    To, co v něm ti zjevím....... NEJ HUDBA A NEJ SLOVA, ale hnus klip a hnus zpěv!!
    • Bych chtěla slyšet, jak by to znělo v tvým podání, anebo radši nechtěla, na ohluchnutí jsem ještě hoooodně mladá. *2* *2* *2* *2*
      • blééééé blééé souhlas s antíkem *6*
    • P O S E R se *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • to klidně můžeš ale jde o to, že gabušinka to sama stejně nevyhrála chachacha *12* *15*
  • matus53

hihi

všechno nejlepší Gábi :)))))
  • Mě by strašně zajímalo, kolik měří centimetrů. Vypadá hodně vysoká, nebo jestli to dělají jen ty podpatky? *4*
    • *1* To je pravda,Gábina je hrozně vysoká,její výška je kolem 176 centimetrů. *4*
  • Chtěla bych pozvat všechny fanoušky na http://www.gabriela-fansite.ic.cz *3*
  • Gabina byvala Kvasičanka radsi zapira ani se nedivim,toz Kvasice.
  • gabča je nejlepší českou zpěvačkou....♫

já obdivuju gebi.....hodně toho dokázala....mám ji moc ráda......a doufám že bude dobrá i dál.....tk do toho gábi....♥
    • Re: gabča je nejlepší českou zpěvačkou....♫

Souhlasím s tebou já jí obdivuji taky.
  • A měnit názory jen proto, aby byl člověk zajímavější, mě celkem pobavilo *7*. Nechcete místo ztrácení času tady, podpořit spíš někoho komu fandíte? To by bylo prospěšnější pro obě strany *6*
    • A nechceš ty místo hádání se s námi třeba so*ložit s Gabinou, *15* A my prostě jsem tady.A to je o5 naše věc.Takže......už nás do p*dele nechte bejt!!A ne není to proto, abych byla zajímavá to opravdu né.No to je moc dlouhá historie a jestli jsi tak zvědavá(á) tak mi napiš.A možná ti i odepíšu :D *1*
      • A nejsem lezba.Aby si věděl/a!!
      • Fakt ubohost toto!
    • A nechceš ty místo hádání se s námi třeba so*ložit s Gabinou, *15* A my prostě jsem tady.A to je o5 naše věc.Takže......už nás do p*dele nechte bejt!!A ne není to proto, abych byla zajímavá to opravdu né.No to je moc dlouhá historie a jestli jsi tak zvědavá(á) tak mi napiš.A možná ti i odepíšu :D
      • Ježiši si tak trapná/ej!Až to bolí!
      • Napiš to tu klidně 500x *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší