Přejít na výpis diskuzí

Gabriela Gunčíková

OSOBNOST 30.3.2011 
935 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • G. Gunčíková

Závist, závist a jenom závist!
    Naštěstí Gábi hudbu natolik miluje, že je jí to jedno!!! : )
  • Má tak žasnej hlas je mi líto, že nevyhrála, ale aspoň byla druhá-je fakt vynikající a dejte mi za pravdu, že nikdo na ní nemůže vidět nic špatnýho
  • sindrom

narozeniny

všechno nejlepší k narozeninám.
  • tyna1999

Vše nej!

Vše nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej K NAROZENINÁM
  • emmag

NEKRITIZOVAT

JO HELE všichni kdo jí tady kritizujou no možná trochu přehnaný,ale s jedním SOUHLASÍM nevím proč z Gabči děláte zpěvačku vždyt ani nevyhrála sice byla dobrá,ale kdyby měl být každej člověk,který se zúčastní nějaké soutěže(pěvecké,talentové) zpěvák tak máme fakt ,,PŘEZPĚVOVÁNO''ne,ale zpěváků a zpěvaček by bylo na každým rohu 20,jelikož se SKORO každej cpe do TV(tím nemyslím zrovna Gabču)a chce být populární a taky v showbysnysu i když třeba nic moc neumí(zase tím NEmyslím Gabču)

NO JO TAKOVEJ JE ŽIVOT
  • Tak jsem si pouštěla písničku Who wants to live forever od Gábiny, kterou zazpívala v Superstar a vážně klobouk dolů. Tohle je vážně zpěvačka se super hlasem, myslím, že ze Superstar nic lepšího vzejít nemohlo než je Gabča.
    Gábi, jestli to tady čteš, tak ti držím pěsti, jsi naprosto výjimečná zpěvačka.
  • Dnes Gábina na chatu od 20:00 do 21:00.....http://krasna.nova.cz/clanek/showbiz/ptej-se-jiz-nyni-on-line-rozhovor-s-gabinou-guncikovou.html
    • super, to si zase pokecáme, joooo! *1* *3*
      • že jo? *1*
        • jj, je to nej *15*
  • emmag

gabushinka mmmttt oooh

TO NENÍ ŠPATNÝ :-p
  • Mně taky není moc sympatická, protože na mě působí dost do sebe zahleděně a nedostupně, ale hlas má pěkný a ocenění za něj jí patří právem. S tou modelkou to trochu přeháníte. Je to pěkná holka, ale na modelku teda ne. Mně přijde spíš taková gapí- tj. velikánská mohutná holka... Tím nechci říct, že je tlustá, ale tak mohutně stavěná..
    • Ano statná jinoška *1* Gábina jako není vůbec tlustá,ale je takový sportovní typ ženské.Statná je po svém otci.
    • Ano přesně.Gabča není zase úpně okouzlující dívka, ale MISS by zkusit mohla.Podle mně jak už tady řekla ,, elda''.Gabriela mi upřímně taky není nijak extra sympatická, ale namyšlená taky ne!
    • taková statná, že? :D
      • Ano statná :)
        • ale je pravda, že ony ty missky už dneska taky nejsou žádné úchvatné krasavice, ale nezajímavé tuctovky, takže by mohla mít šani :)
          • šanci
  • Když je Gábina nula tak proč je v TOP osobnostech na 58.místě no?? Až za ní je třeba Lady Gaga nebo Rytmus a podobné VELKÉ osobnosti...
    • Už je na 52.místě *3* takže zaleste si do díry...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší