Přejít na výpis diskuzí

Gabriela Gunčíková

OSOBNOST 30.3.2011 
935 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vyhrát měla Gábina a ne Adamec, protože Gábina umí o hodně líp zpívat a velice se snaží uspět, je o ní slyšet, je taková zodpovědná a není nafoukaná. O Adamcovi jsem letos četla jen jednu zprávu (nebo loni?), že řídil vožralej a dostane pokutu a o jeho zpěvu ani zmínky, tady je krásně vidět, kdo si toho úspěchu váží a kdo ne.
    Gabčo, strašně ti fandím, líbí se mi, že to všechno bereš poctivě, poctivě dřeš a snažíš se, jsi vzorem pro všechny ostatní, co úspěch zneužívají jen proto,aby dělali skandály a mohli být v bulváru. Ty jsi opravdová SUPERSTAR, jsi krásná s krásným hlasem a věřím tomu, že ostatní strčíš do kapsy, protože NA TO MÁŠ!!!! (vzhledem i zpěvem). Ono je vlastně jedno, že to Gabča nevyhrála, důležitá je píle a snaha a ty to máš Gábi a lidi tě znají určitě víc než Adamce, pro kterýho je to vítězství k ničemu. Lidi na něj brzo zapomenou,když nebude nic dělat. GABČO, JSI SUPEEEEEER. *5* *4* *3*
  • hudy
    Promazala jsem průběžně cca prvních 10 stránek (a budu ještě pokračovat) a někteří už budete mít velký problém si sem něco napsat, některé jsem rovnou nahlásila...i když ty příspěvky jsou staršího data, ponesete si za ně odpovědnost...a dál upozorňuji, že i když vulgární slovo vytečkujete, nic to na jeho významu nemění, smažu to a budete za to potrestáni zákazem psaní.
    hudy
    • TEEEDA ty to bereš zhurta (nic ve zlém) *1* naopak je to dobře
  • Vyhraješ Gabčo

Gabčo,myslím si,že vyhraješ superstar.!
  • Gabča zpívá moc krásně. *4*
    • To je taky můj názor *3* A ještě tak hezky vypadá! *1*
  • Tak OK, já budu Daisy 1, ta co ji má ráda a ta antifanynka bude Daisy 2. *4* A pokud ti to aspoň trochu pálí, ty antifanynko, tak já jsem sem psala první, takže ty překrucuješ moje slova, nikoliv já tvoje. *3*
    • Ať jsem daisy 1 nebo 2 gunčica bude pro mě navždy pi** *12* *8*
      • To je tvoje věc, pro mě to je dobrá zpěvačka.
  • Dnes Gábi od 21:00 hod. na Čt 1 vystoupí na předávání cen Anděl živě s kapelou. *3*
  • Znovu sem se přesvědčila o velmi nízkém IQ mnohým lidí, kteří nedokážou nic jinýho, než jen kritizovat ostatní na takovýchto stránkách a vždycky se u toho musím smát, jak se snaží někoho shazovat. Tomu se vážení říká léčení si komplexů, to není nic jiného. Gabča je naprosto skvělá zpěvačka s neuvěřitelným hlasem. Za celý ty roky, kdy Superstar jezdila, mě ze všech nejvíc ohromila právě ona. A nejen svým nezapomenutelným hlasem, ale také tím, jak je neuvěřitelně sympatická s velkým charisma. Písničky zazpívá líp, než tak, jak sou zpívaný v originálech. Final Countdown je v jejím podání skutečně Final Countdown!!!
    • ehmm...to je ohromenííí nemůžete z toho ani všeci spát co?? její klip stojí za ehmmm ehmm, nechte to být a smiřte se s tím že gábinu každý nebude obdivovat....sami máte iq šňůry na žárovičky :D
      • Možná, že všichni ji neobdivují ale třeba nemají potřebu to tady takhle do nekonečna rozebírat *3*. Názor nemusí být vždy pozitivní ale jednou ho napsat stačí *6*.
        • Tak to je super, že seš proti, ale když nechceš protestoval, radši běž *5*
  • ahoj všichni Gabča je užasná. Moje babička bydlí ve stejné vesnici jak Gabča a já v té vedle Jankovic což jsou Dobrotice.Mužu Říct jen to že je to pravda.Někteří lidi si myslí že to není pravda,ale ona to pravda je. Štve mně jak si někteří myslí že tohle třeba není sestra Lucie Vondráčková prostě je tak je. Gábi Si Úžasná.
  • Ahojte...nevím co se s Gábininým profilem stalo ale všechno je v pr..Videa,obrázky,album,atd.Já to sem dát nemůžu protože nejde se přihlásit.Takže jenom že mě to pěkně naštvalo tolik práce s tím sem si udělala! *10* Jinak kdyby bylo možno..chtěla bych se zeptat ..jestli by to nešlo dát do původního stavu..předem velice děkuju! *16*
    • To se stalo se vsema profilama, nejen u Gabci...taky by me zajimalo, co to ma znamenat...
      • No hurá!už je to OK!! *3*
      • Velice by mě to teda zajímalo!Že by hacker?To se neví!Blbne to teda hrozně...
  • vše nejlepčí gábinko *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší