-
mo.-ů
Garret je prostě nádhernej nejhezčí kluk kterýho znám *4* -
achich
A navíc...Nejvíc se mi líbí Doníček...ale Murty není taky k zahození :oD on je nááádhernej prostě všude!!!(krom death sentences) *4* -
-
ano suhlasim je dokonaly!!ale v DS bol tiez super..akoze trochu ma ta jeho postava zaporaka billyho darleyho sokovala ale aspon dokazal ze nie je ziadny hollywoodsky ken a ze dokaze zahrat aj taketo drsne role *3*
-
Re: achich
Ehm..., kdo nebo co je to "Doníček"? *Důraz na ty uvozovky* *9* -
-
no myslim ze to je jeho postava Don Bilingsley vo filme Friday night lights *3*
-
-
Re: achich
Je tO hOOOOOOOOOOOdNě TrapNýýýýý GaRReTT je PrOStě nEJheZČí
!!!I LOVE GARRETT!!! *14* *14* *4* *15* *5* *3* *1* *1* *14* *13*
-
-
že by ještě jinej film?
no...já jsem viděla i fotky z jeho úplně prvního filmu the original donuts chronicles...nebo nějak tak se to jmenuje...Hele lidi já to nechápu: Někde píšou že jeho první film je Trója a jinde že je to The original Donuts Chronicles! Tak já vážně nwm...ale něco přece jen vím: Garrett je nejhezčí chlap na světě! *14* *7* -
-
ano jeho prvy film (alebo serial) bol The original donut chronicles...ale nie vsade to pisu...napr na IMDb to neni lebo ten film/serial zevraj nikdy nebol odvysielany v TV
-
Re: že by ještě jinej film?
Jeho prvni film je The original Donuts Chronicles ale proslavil se diky Troje...
-
-
Eh
Jestli je pravda, že člověk je bud moc chytrý/moc hezký/něco mezi, tak Garett musí mít inteligenci trilobita... *7* *1* Takže je bud vážně dobrý herec,že tu blbost tak maskuje nebo ta teorie neplatí *1*
Smekám před panem a paní Hedlundovými, že se jim dítko tak vyvedlo. *4* -
-
Re: Eh
Heh to je pravda *1* Já jen doufám, že ta teorie neplatí pá by garrett musel být opravdu hodně neinteligentní *1*
-
-
Garrett je sexy!
Garrett je tak nádhernej, sexy, sladkej atd.V Eragornovi byl nejlepší, i když je přírodně blond, tak černý vlasy mu slušej víc. I LOVE GARRETT *5* *4* *8* -
-
Re: Garrett je sexy!
Úplně souhlasím.
-
-
božííí
garrett je boží a nej je v eragonovi a tróje!!!! *4* *14* *14* -
dotazzzzz :P
Tak Garrett je supeeer,souhlasim :o) ale lidi...kouknete do fotogalerky...na takovou tu fotku jak ma rozhozeny ty ruce a za nim je takový fialový pozadí...na tý bych ho vubec nepoznala...je to fakt on? :D ...no tak to by byl muj dotaz a mimichodem dneska nezapomente v 20:00 na primě-TROJA!!! *15* -
-
no jasne ze to neni on...vobec sa nepodoba...a tiez nechapem ako sa medzi jeho dokonale sexy fotky dostal obrazok hentakeho kena ako z high school musical *16* *1*
-
Re: dotazzzzz :P
Já bych ho taky nepoznala, protože to on fakt neni XD Jak si ho moh' někdo splést s tim šampónem? *8* Fakt moc jako *1* ROFL...
-
-
Dotaz
Ahojky lidi. Mám takovej dotazík. Nevíte, jestli u nás budou dávat v kině Georgia Rule? A pokud jo, tak kdy? Díky za odpověď. Garett je ten nejkrásnější borec, jakýho jsem kdy viděla. *3* *14* -
-
Re: Dotaz
Jo bude v kině bude. Americká premiéra je 11. května. Takže česká někdy v květnu XD
-
-
Senza
Můj druhej nejoblíbenější herec. Je skvělej. Jen je škoda, že v tróje mu to moc nesluší, v Eragonovi je na pět minut a v brtařích, který jsme si pučovaly s kamarádkou kvůli němu, ho zastřelej někde za polovinou. *14* -
Koukněte se...
Mrkněte se na my blogí jenom a jenom a Garrettkovi *3* : www.garrett-forever.blog.cz
On je prostě nej, nej, nej, nej, nej herec na světě. Já ho úplně žeru a miluju!!! *14* *14* *14* *14*