-
Klasavec
Mylislim zě je upa nejkráásnějšííí *14* na krasnoucke očíčka *4* A v Eragonovi je uplně nejkrásnějšíííí:-* ale Eldes je horsi on je zradí :(:( a bude s neho jezdec,který slouží Galbatorixovi:D nebo jak sa to písše.....ale je prostě néééééééj *14* *14* *14* *9* *9* -
Re: ...
Hej jo v eragonovi upa krááásneejjj:-***** -
Re: nej
jo a četla si eragona,eldesta.....?v tom posledním díle asi umře!sem to našla na nějakejch americkech stránkách!to je hnus!proč nemůže umřít někdo jinej! -
Re: Hlavní fotka
to asi nejde zmenit *9* ta fotka se sem nahraje sama kdyz se zaklada profil nwm jestli de ted zmenit ja bych rakla ze ne -
...
jo je vazne strasne krasnej *1* z tech filmu co sem s nim videla se mi nejvic libyl v Eragonovi s tema cernyma vlasama byl vazne best *14* *14* *14* *14* -
BIRTHDAY!!!!!!!!!
Happy birthday!!!!!!!! -
Re: achich
Je tO hOOOOOOOOOOOdNě TrapNýýýýý GaRReTT je PrOStě nEJheZČí
!!!I LOVE GARRETT!!! *14* *14* *4* *15* *5* *3* *1* *1* *14* *13* -
Re:
Garrett je nej best herec na světě *14* *14* *4*
!!!I LOVE YOU!!! -
Re:
Garrtt je úžasnej!!! *14* *14* -
Re: Re: Garrett :)
Taky Si mylsim Že V Eragonovi Byl Nejlepčí_! *4* -
Hlavní fotka
Ta hlavní fotka je příšerná, nedá se změnit? S tmavýma vlasama je mnohem hezčí, v Eragonovi byl skvělej... Jestli to někdo umíte změnit, prosím, udělejte to *3* -
nwm
ve filmu Eragon vypada uplne vyborne *1* -
vlasy
s tmavýma vlasama je hezčí než se světlíma... o dost řekla bych *1* -
Re: Garrett :)
podle mě mu to tam (jako v eragonovi) slušelo asi nejvíc... -
Re: Garrett je sexy!
Úplně souhlasím. -
Re: Garrett :)
Já si náhodou myslím, že mu to tam moc slušelo -
Re: Eh
Heh to je pravda *1* Já jen doufám, že ta teorie neplatí pá by garrett musel být opravdu hodně neinteligentní *1* -
Garrettek
Garrett je hrozně krásnej a talentovanej herec, kterej dokáže zahrát všechno. Žeru ho *14*
Mám o něm fanblog, kdyby jste se chtěli kouknout *1* http://marky-garrett.blog.cz -
Je nej!
Garrett je fakt dost dobrej herec, hlavně v Troy nebo Four Brothers.. hrozuně mu to tam sluší *3* -
nej
souhlasim s váma naprosto úžasnej herec!můj nejoblíbenější *14* ale škoda že skoro v každym filmu co hraje musí umřít *9* třeba včera jak dávaly Čtyři Bratry-vždycky vim co přijde a stejně se rozbrečim *9*
nikdo na něj nemá jako na herce i chlapa...nejkrásnější chlap na svetě *14* *14* zbožňuju ho!! *14* *14* *14*