Přejít na výpis diskuzí

Garrett Hedlund

OSOBNOST 31.12.2006 
108 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: I love garrett!!

souhlasim s tebou, Eragin je děsně nechutnej a trapnej kluk, kterej o sebě pouze tvrdí, že umí hrát,
    a ten kdo ho nemá rád je hlavně slepej a tupej!
  • Senza

Můj druhej nejoblíbenější herec. Je skvělej. Jen je škoda, že v tróje mu to moc nesluší, v Eragonovi je na pět minut a v brtařích, který jsme si pučovaly s kamarádkou kvůli němu, ho zastřelej někde za polovinou. *14*
  • Koukněte se...

Mrkněte se na my blogí jenom a jenom a Garrettkovi *3* : www.garrett-forever.blog.cz
    On je prostě nej, nej, nej, nej, nej herec na světě. Já ho úplně žeru a miluju!!! *14* *14* *14* *14*
  • I love garrett!!

Lidišky Garret je nejhezčí klučina na světě!!!!Eragon je oproti němu hnus!!!Garrett my favorite prostě je žužo a kdo ho nemá rád at mi dvoujnásobně políbí prdel!!I love Garrett *14* *14* *14*
  • Murtagh je žužo

Garrett je žužo!!I love i love i love murtagh!! *14* *14* *14* *14*
  • THE BEST...

GARRETT IS THE BEST OF BEST!! A komu se to nelíbí, ať mi prdel políbí.. :D:D
  • THE BEST!!!

GARRETT IS THE BEST OF BEST!!!! *14* *14* *14* *14*
  • I love

Garrett je uplne najlepsi herac na svete, please kto ma rad Garretta nech sa mi ozve na mei Monica2421@azet.sk trochu o nom pokecame. a dufam ze neni pravda ze ma holku *9* *5*
    I love garrett *14* *14* *14*
  • chudak

garrett je naprosto skvelej a kdyz umrel v troji a ve ctyrech bratrech tak sem se rozbrecela jako maly decko *9*
  • For Garrett

Milujem toho chlapca...JE BOZSKY, je taky sladky a pritom taky drsnak, je nevinny a zaroven tak hriesny, je najsamlepsi a chcem ho za manzela, ak ho stretnete, tak mu to odkazte...MILUJEM TA GARRETT *8*
  • je krásnej

je fakt krásnej.... *14*
  • neeeeeeej

Garrett byl muj nejoblíbenější herec už od Troji... *5* a nic se nezměnilo...je jim pořád a bude jim pořád!!! Garrett forever *14* a mmchdm je uplně kráááásnej......ale to ani nemusim psát,dyk to musí všici videt na první pohled,že?? *14*
  • Ty bláááááho! kdo ste ještě neviděl film eragon tak honem na něj!! Garett je táááák náááádhernej, že sem málem poslintala plátno!! *14* *14* A abysem vás mohla něčím naštvat (z legrace:)) tak můj kluk je mu mrtě podobnej *14* *14* ÁÁÁÁÁÁ tady má holt někdo štěstíííí
  • Tak lidišky, přihodila jsem dalších pár new fotek, takže za chvíli tu budou *3*
  • mno ja neci nic rikat ale eragonem mu kariera nezacala ale on hrav uz i v troje ... *1*
  • *9* u takovýho fešáka se to dalo čekat,že? *14*
  • Garrett is the best

Garrett má prý holku *9* *8* *5* ...Garrett je nejlepčí herec kterýho znám a nejkrásnější!!! *14* *14* *14*
  • Mazééééééééééc!
  • Bacha na to!

Hele holky kroťte se! *16* Garrett je JENOM můj! *14* Ale budu milosrdná a OBČAS vám ho půjčím *1* *5* *4*
  • Hele holky kroťte se! Garrett je jenom můj! Ale jsem hodná a budu vám ho NĚKDY půjčovat *1* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit