Přejít na výpis diskuzí

Garrett Hedlund

OSOBNOST 31.12.2006 
108 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Garrett

Jenej I Love Garrett
    Je úžasnej . Zlatíííííšššššššššš
  • alexe

Garrett

Happy birthday Garrett !!!*14* *14* *14* *14* *14* *14* škoda že je mu už 24..... nemůže bejt mladší?!*9*
  • Re: Re: Bacha na to!

*spát
  • Re: Bacha na to!

zklapni nkdy tvůj nebyl,není a taky nebude! *15* ty si jako myslíš že než des pát tak myslí na nějakou holku z Česka jako seš ty?!asni ne co! *13*
  • Garrett :)

Garrett je naprosto skvělej herec! Vážně úžasnej! Dokážezahrát skoro všechno. Nechápu, že má tak málo nabídek na filmy. Například ve filmu čtyři bratři dokázal naprosto skvěle zahrát svou smrt. Obyvkle mě to rozbrečí a to i když si to už skoro umím přehrát před očima a vím co přijde. Jediná role s kterou si moc neporozumněl byl mMrtagh v Eragonovi.
    Jemu jdou spíše ti drsní záporáci než naivní kamarádi... *4*
  • pravda

on je uplne skvelej ja ho mooooosinko zboznuju...je to ten nejlepsi herec ktereho znam.ja sem do neho uplny blazen a doufam ze vy taky, protoze je moooc krasny a super a...... *14* *14* *14* *1*
  • Garrett

Garrett je prostě boží človíček, je upe nádhernej a pro nás všechny okouzlující. Doufám, že alespoň jedna z nás všech na tomto fóru ho dostane. *14* Je to snad nejkrásnější kluk, kterýho znám a jistě se mnou souhlasíte, když řeknu, že je nejkrásnější na celém světě. Ale bohužel, nebo spíš bohudík ho milujem jen my...tak papa držím paleški *14*
  • Re: Re: ¨Lili

jj- ja taky souhlasim!!! on je primo bozi!! *14* *3* *14* *14* :o*
  • Re: že by ještě jinej film?

Jeho prvni film je The original Donuts Chronicles ale proslavil se diky Troje...
  • Re: ¨Lili

tak to s tebou totalne souhlasim *1*
  • ¨Lili

Garrettek Hedlundek je proste Nejheztčí kluk na celem svete a v celym vesmiru!!!kdo by chtel o nem pokecat nebo ho probrat át mi napise na e-mail Lilife@seznam.cz jo? tak urcite piste priznivci G.Hedlunda *4*
  • mo.-ů

Garret je prostě nádhernej nejhezčí kluk kterýho znám *4*
  • achich

A navíc...Nejvíc se mi líbí Doníček...ale Murty není taky k zahození :oD on je nááádhernej prostě všude!!!(krom death sentences) *4*
  • že by ještě jinej film?

no...já jsem viděla i fotky z jeho úplně prvního filmu the original donuts chronicles...nebo nějak tak se to jmenuje...Hele lidi já to nechápu: Někde píšou že jeho první film je Trója a jinde že je to The original Donuts Chronicles! Tak já vážně nwm...ale něco přece jen vím: Garrett je nejhezčí chlap na světě! *14* *7*
  • Eh

Jestli je pravda, že člověk je bud moc chytrý/moc hezký/něco mezi, tak Garett musí mít inteligenci trilobita... *7* *1* Takže je bud vážně dobrý herec,že tu blbost tak maskuje nebo ta teorie neplatí *1*
    Smekám před panem a paní Hedlundovými, že se jim dítko tak vyvedlo. *4*
  • Garrett je sexy!

Garrett je tak nádhernej, sexy, sladkej atd.V Eragornovi byl nejlepší, i když je přírodně blond, tak černý vlasy mu slušej víc. I LOVE GARRETT *5* *4* *8*
  • božííí

garrett je boží a nej je v eragonovi a tróje!!!! *4* *14* *14*
  • dotazzzzz :P

Tak Garrett je supeeer,souhlasim :o) ale lidi...kouknete do fotogalerky...na takovou tu fotku jak ma rozhozeny ty ruce a za nim je takový fialový pozadí...na tý bych ho vubec nepoznala...je to fakt on? :D ...no tak to by byl muj dotaz a mimichodem dneska nezapomente v 20:00 na primě-TROJA!!! *15*
  • Re: Dotaz

Jo bude v kině bude. Americká premiéra je 11. května. Takže česká někdy v květnu XD
  • Dotaz

Ahojky lidi. Mám takovej dotazík. Nevíte, jestli u nás budou dávat v kině Georgia Rule? A pokud jo, tak kdy? Díky za odpověď. Garett je ten nejkrásnější borec, jakýho jsem kdy viděla. *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit