-
Karneval v Riu
Tak tomuhle říkám odvaz ! *1*
http://www.gbgalsgallery.com/v/pa rtiesetc/rio021310/2.jpg.html
Ani ostatní fotografie nepotřebují žádný komentář. Gerry se evidentně výborně bavil. *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Karneval v Riu
To určitě ano, no, karneval v Riu musí být skvělý zážitek, věřím, že si to chlapec užil, což mu jistě všechny přejeme! V březnu prý už by měl zase natáčet...
A ještě jeden takový hezký souhrn toho jeho výletu - tedy i s toutéž fotkou:
http://www.dailymail.co. uk/tvshowbiz/article-1251155/Gerard -Butler-gets-carnival-spirit-mingle s-ladies-Rio.html
*3* -
-
Re: Re: Karneval v Riu
Ten předchozí příspěvek byl míněn jako reakce na příspěvek Ciderelly, než jsem ho stačila odeslat, objevil se tam další, teď to moc logicky nevypadá...
-
-
Re: Karneval v Riu
Pozrela som si tie fotky už ráno - "odvaz" možno, ale zároveň som si uvedomila, že čo to je vlastne za zábavu, keď vás stále fotia - a to z bezprostrednej blízkosti - to asi podľa mňa nemôže byť skutočný odvaz, keď okolo vás striehnu novinári na každý váš pohľad, úsmev, gesto.... to musí byť šílene náročné a stresujúce... takže obdiv voči Gerrymu, že toto všetko s úsmevom zvláda *14* -
-
Re: Re: Karneval v Riu
Na to on je asi i zvyklý, lepší, než když ho fotí ve vysloveně soukromých situacích (i když i v tom Riu ty fotky na balkóně...)
-
-
-
všechno nejlepší k narozeninám, Gerry *3*
-
Netrpíme šílenství, my si ho užíváme.
Tak jsme si dneska , holky, pokecaly a je čas jít spát. Ještě kliknout Gerardovi a zítra, nebo pozíří, ahojky. *1* -
Vytvořila jsem na facebooku stránku Gerard Butler lovers http://www.facebook.com/pages/Gerard-Butler-lovers/451373531568784 tak se tam přidejte ;-)
-
Gerry v Brazílii
Brazílie, to není jenom karneval v Riu.
Gerry a jeho sladký život v této zemi.
http://www.radaronline.com/p hotos/image/46740/2010/02/gerard-bu tler-and-who
Who is that ? *7* -
-
Re: Gerry v Brazílii
WOW!!!! To čo má byť ???? To zas bude blbých rečí...ale aj tak by ma zaujímalo, kto je tá persóna, dúfam že novinári to vyňuchajú.. *9* Ale Gerry je už naozaj lepší, zrejme po tých fotkách z Barbadosu si ho "podali" všetky médiá, tak sa zrejme musel dať trochu do parády (a zrejme preto aj bol u úrazového lekára, zrejme si pri tréningoch niečo pobabral)... Je krásny, a tamtá persóna sa mi vôbec nepáči, taká vysušená solená treska... *3* -
-
Re: Re: Gerry v Brazílii
Nedá mi, musím ešte raz na tú istú tému - keď sa teraz pozornejšie pozerám na tie fotky, nemúžem sa ubrániť dojmu, že to celé je Gerryho divadlo, "pasca" na paparazzov. Keď si zosumarizujem podobné viaceré prípady a napr. naposledy keď bol na tej terase v Mexiku s JA, ako som sa dočítala, držal sa "spátky", ale keď zbadal paparazzov, začal ich s úsmevom spätne pozorovať ďalekohľadom - myslím že GB je srandista a keďže téma jeho "lások" a "pomerov" so ženami je teraz značne aktuálna, robí si srandu z tých neodbytných a otravných paparazzov. Normálne akoby som pri tých fotkách počula, ako jej do ucha šepká, že idú sa trochu naoko muchlovať, aby mali novinári radosť a ona mi pripadá taká trochu kŕčovitá, naozaj ako pri predstieraní niečoho...neviem, možno som praštená, ale mne to tak pripadá...
No a ozaj, dievčence, klikáte? 16000 rozdiel je super, ale pozor *13* čert nikdy nespí... *4* -
Kdo je ta " vysušená solená treska " skutečně nevím. *1*
Avšak podle brazilského tisku ... toto nebylo jejich první setkání. *9* -
Ospravedlňujem sa, moja štylistika je príšerná, 4 x za sebou slovo "zrejme" - no hrôza *8*
-
-
-
bulvár
Príspevok, ktorý pribudol do kolónky "Napsali o mně" ma inšpiroval, aby som tiež pridala podobné bláboly z našich médií:
http://tvnoviny.sk/showbi z/bulvar/suknickar-gerard-butler-ma -bozske-telo-zeny-su-z-neho-hotove. html - alebo -
http://www.pluska.sk/soubiznis/spravy-klebety/zahranicne-celebrity/aniston-butler-neuveritelny-sexualny-vztah.html - je to katastrofa, kam až sú schopní zájsť !! *10* Mohli by súťažiť o medailu v kategórii ľudská hlúposť. Najtragickejšie je však, že tieto bulváry ľudia najviac čítajú *9* -
-
Re: bulvár
Pane bože ! ! ! No to je hrůza ! ! !
A po přečtení následujících řádků přiznávám, že se mi už skutečně udělalo špatně ! *9* *9* *9*
http://www.topky.sk/cl/15/675676/ naivna-jennifer-aniston-miluje-zale tnika-butlera-a-chce-s-nim-deti-
A to hlasování pod článkem - to snad nemyslí vážně ? *7* *7* *7* -
-
Re: Re: bulvár
Ano, je to o tom - bulvár urobí z človeka, keď chce, čokoľvek - ale netreba tomu podiehať. *3* A ja osobne obdivujem všetkých slávnych ľudí (nielen GB), že toto zvládajú a neskončia v blázinci *4*
-
-
-
Prosím....
...jsem asi naprosto vedle jak ta jedle,ale "LAC",jak chápu je film s Gerrym...a kde ho dávají...v kinech u nás proběhl-neproběhl????Na stahování na něj nikde nemohu narazit-o čem je,kde na něj narazím,abych o něj nepřišla????!!!! *3* *3* *3* -
-
Re: Oholený nebo neoholený
Tak jsem se zas pobavila při čtení téhle diskuse *1*
Každý máme jiný v kus,ale mne osobně se líbí oholení muži.
Ale Gerry je tak okouzlující a mužný,že mi nevadí u něj nic.
Ikdyby měl pytel na hlavě je můj favorit pravého muže.*14* *14* *14* -
-
Re: Re: Oholený nebo neoholený
Mě je to v podstatě jedno...najdu si krásu jak na oholeném,tak neoholeném Gerardovi...,i když pak je tu asi další pohled a v něm se mi víc líbí neoholený Gerry...přijde mi pak neodolatelně mužský a svůdný....Na ploše ho mám šestkrát neoholeného a to jen a jen díky JIK a musím jí poděkovat,protože tapetka je v kouřově bordó designu a my máme od září temně bordó obývák se smetanovým PC koutem,takže zapnutý monitor nám to skvěle doplňuje...,takže díííky!!!Dokonalé!!! *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Oholený nebo neoholený
Není zač,to sis doladila sama a mě jen těší,že se ti moje dílko hodí. *14*
-
-
-
Re: Prosím....
Jinak dnes potřebuji dobít-Fantom to jistí...dopoledne jsem dala sprchu a nechala jsem hrát dvd jako kulisu kvůli hudbě-samozřejmě...malá na něj zaujatě zůstala koukat a vůbec jí nevadilo,že ničemu nerozumí a najednou přiběhla a říkala,že paní je zlá,že vzala pánovi masku a on plakal...zase odběhla a za chvíli opět a povídá-už mu jí vrátila...bylo to tak krásné... *4* -
-
Re: Re: Prosím....
Príhoda s dcérkou je skutočne veľmi milá *4* ...iste to veľmi potešilo, moji synovia sú síce už dospelí, ale aj tak ma to vždy zahreje pri srdci, keď napr. prídem domov a nájdem staršieho, ako si na PC púšťa Music of the Night, alebo "načapám" mladšieho s priateľkou, ako spoločne počúvajú Point of no Return... *3* No a Kaculencicko - ak sa len trochu dá, LAC si nenechaj ujsť, je to super a aj GB je tam super *14* Myslím, že je to jeden z jeho najlepších filmov a najlepších hereckých výkonov. *14* Pekný deň *4* -
Re: Re: Prosím....
LAC je Law Abiding Citizen,u nás Ctihodný občan.V kině byl koncem loňského roku.Lze najít na Ulož.to v nepřliš dobré kvalitě,ale dá se to vydržet.Pokud tam už někdo nedal něco lepšího.
Jó děti,ty jsou nepřekonatelné. *14* *3* -
-
Díííky,Jik...
...jsem tupounka tupounská...,mě to nedošlo..pravda ani jsem se o to nesnažila...jsem z malého města a taky nám tu teď v sobotu v kině Ctihodný občan běžel,ale bohužel-i když jsem chtěla jít,tak fyzická vyčerpanost z pátku mě nedovolila opustit postel....Nechám si Gerryho na kinopremiéru asi až rovnou na brzkou premiéru jeho nového filmu...už zase nevím jak se jmenuje....jsem hrozná!!!!
-
-
-
-
Gary milujeme tě !!!
i plynar *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Fantom
Krásnej chlap a hlavně dobrej herec co zahraje všechno. *4* Líbí se mi. -
*14* *14* *14* *14* *14* *14*
*14* HAPPY BIRTHDAY, GERRY ! *14*
*14* *14* *14* *14* *14* *14*