-
Kdyz vidim ten jeho ksichtik,zveda se mi zaludek..jak se vam muze jenom libit???
-
Nevim nevim
Teda jestli ho chceš domů jenom k vůli tomu jak vypadá tak nevim nevim. Ale je fakt úúúúúúúžasnýýýýýýýý -
Hayden
On je uplně dokonalej:)))))))))) -
super wallpapers
Nevím jak vy, ale já se jdu odreagovat na http://wallpapers.webprovas.com Byli jste už tam? To se mobily nažerou!!!!!! -
18.000 HAYDNOVÝCH FOTEK!!!
Hele holky, kdybyste hledaly nějaký Haydnovy fotky, mrkněte na desiringhayden.net/images. Je tam 18.000 Haydnových fotek!!!!!!!!!!! Já tam jsem denně hodiny a hodiny a stahuju a slintám:-) A víte, co se mi zdá? Že za oceánem jsou hrozně hezký chlapi a u nás v Čechách nic moc. Sakra Já chci Haydna DOOOOMŮŮŮŮŮ!!!! -
Ja jsem nekde cetl ze je opravdu Gay, myslim, ze to bylo i v nejakych novinach. I kdyby byl tak je to jedno ne? Holt u holek by klesl u kluku by naopak jeho popularita vzrostla :-D
-
Byt vama tak se naraduju
Být váma holky tak se tak neraduju protože má holku!!!!!!! Jinak mně se taky hrozně líbí!!! Komu by se nelíbil že. Mám ho i jako plochu na PC. Tak ahoj a neradujte se. P.S: Četla sem to v Bravo G!RL -
On je tak slááádkej!
-
pochybuju
Nemyslim si, ze je gey. Zensky na nej letej (viz tato diskuse...) a co ja vim, tak ted sice holku nema, ale hleda. Promin, zamilovany, ale podle me je na holky... -
CCCCCCOOOO?????
jakto ze je gay???? to je jako pravda??? nene, to neni mozny, jak tnekdo tak krasnej muze bejt teplej???