-
Jen kdyby uměl hrát!! To ale asi moc neumí... ve Star Wars byl nejhezčí, když hořel!! v tý scéně se mi jedině líbil, byl hezky komicke:o)
-
aaa! ty fotka na začátku je strašná! No v melíru mu to celkem sekne, ale ne v epizodě II. Tam vypadá jak spadlej z Marsu...nebo z Tatooinu?
-
Kdo bude hrat Anakinova vnuka???
Tak ja ted vazne nevim!Kdyz mi bylo o deset let min, zamilovala sem si Luka, ted je mi prave o tech deset let vic a zamilovala sem si jeho otce Anakina.Hlavne at proboha G.L. netoci dalsi dily nebo se zamiluju do Anakinova vnuka Lukova syna!!!!!P.S:Je mi 24, to zas neni tak moc.Treba se toho vnoucka jeste dockam!!!Cau ZUZI -
Holčiny!!!Kdybyste se měly trápit k vůli kadýmu hezkýmu herci nevym nevym,jak byste dopadly.Nejspis v nejaké psychiatrické léčebne.Ale uznávám,e je déééééééééééééésně SLADKEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.Posílám mu 1 000 000 000 pusinek za oceán.
-
on je boží
je super,sexy JE PROSTĚ NEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!A KOMU SE NELÍBÍ MÁ ZVRHLEJ VKUS -
Jako Anakin a Darth Vader je skvělej!
-
moc hezkeeej =)
-
miluji ho
ja jsem -
ifrlfidrk8dthbyveronikahfhhhxhyshjhys
-
???
Nerada používám sprostý výrazy, ale teď se tomu asi nevyhnu...( právě se hodně překonávám, aby ze mě nevypadlo, co si o Haydenovi myslím )... Fajn...Zvládla jsem to. Neberu vám to, že ho máte rády, protože si myslím, že se mi zprotivil snad jen kvůli tomu, že hrál ve Star Wars. Můj Bože! To je trapný film!