-
Nejkrasnejsi na svete
anaky anakyn anakyn, padme si ho nezaslouzi, a divejte se jak se krasne kouka!!!! -
to zamilovaný
Někde jsem četla,že je gay,takže máš možná šanci.:-) -
je krááááááááááááásnej! koda jen e nemá ve Star Wars zrovna kladnou roli, hl v epizodě III. ale v epizodě II. je fakt fakt k serání.
-
On je tak úžasný
Anakin je tak neuvěřitelně sexy, je úplně k sežrání, kdybych ho někde potkal asi bych se neudržel. Nevíte někdo jestli je taky na kluky?????? Doufám, že JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO -
2. prispevek
Jako Anakin je sexy, ale kdybych si mela vybrat charakterove, tak volim Deartha Vadera, Anakin je moc jednotvarny. Nezabijte me, ale tohle je muj nazor a vy mi ho nevezmete... PS: mi se libil i ten jeho maly spleteny pramen vlasu v E.II. -
Jako Anakin je sexy
Anakin je fajn a sexy, ale v osobnim zivote, co ja vim tak -0 -
hayden
Hayden je přímo k sežrání!!!! Kdyby nebyl až za oceanem asi bych si ho našla a padla bych mu do náruče. Já ho tak miluju!!! -
milášek
Je moooooooooc hezkej a úúúúúúúžasnej!!!!Hrozně mu to sluší v 1,2 ale ve 3 jsem ho málem nepoznala,protože ta vypadá jinak a starší.Je prostě k zulíbání:) -
Je to hajzl
Presel na temnou stranu... -
konečně dospěl
Teda s těma krátkejma vlasam vypadal jako kuře (mno asi měl tak vypadat když byl mladej Skywalker) a moc se mi nelíbil. Ale ted jak má ty delší vlasy v Epizodě III. tak je z něj vopravdickej kořen. Skoro jsem ho nepoznala a děsně mu to tak sluší.