-
Haydena jsem poprvé viděla v Star Wars a tam mně nprosto okouzlil a v roly Anakina si nedokážu představit nikoho jiného. *14*
-
ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *15* -
SW....
Miluju STAR WARS a role Anakina, Haydenovi úžesně sedla! Je to skvělý, nadaný, cílevědomý herec a já ho mám moc ráda. *14* -
Hayden
Hayden je prostě božííí a já úúúplně miluju Star Wars!!!Ještě že tam nedali DiCapria *1* To by dopadlo..Ale nechápu, jak mohl dostat zlatou malinu...nikdo jinej by to líp nezahrál...co dodat...je prostě božííííí *14* *1* *15* -
For Hayden
Já vím,že už to je vohraný, ale stejně to musim zopakovat. Hayden je ten nejúžasnější herec i chlap pod sluncem. Vlastně v celý galaxii. -
pusinka
Jestly to nekdy budes cist tek budu hrozne rada ty ses mi líbil uz jak anakin ve filmu ale holky ze tridy mi nosil tvy fotky mam te moc amoc rada a jastli budes vcesky republice bud stat v 1 rede abich te dobre videla *14* *14* -
*14* HIDEN JE UPLNE NEJHEZCI CLAP NA SVETE
-
trapeni
take miluju Anakina jiz 4roky jsem do nej paf. je naprosto uzasnej a sexi. zdanlive mi zamotal hlavu jako nikdo pred tim ani potom. akorad me mrzi ze ho srovnavaj s Joshem Harnetem. protoze Josh je sikmo vokej ........ ale Haydene at si kde si poslouchej MILUJU TE a moc a moc Ti fandim at ti vsechno v zivote vyjde. tva fanynka z CR *14* *14* *8* -
Hayden má naprosto nádhernej úsměv a je to skvělej herec!!!!! *14* *4*
-
Haydenovi
Haydene seš super.Miluju Tě už 5 let!Mám velikou nástěnku a há¨dej kdo naní je?Ty a ty!Seš fakt k sežrání!Papky *14* *14*