Přejít na výpis diskuzí

Hayden Christensen

OSOBNOST 31.12.2006 
173 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • e

hele doufám že víte jistě že je fakt tak skvělej jak ho tady popisujete.Třeba je to jenom magor s hezkou tvářičkou.To se ale nikdy nedozvíte protože ho nikdy nepotkáte.Takže asi smůla? *4*
    • Re: e

zalez do díry *16* *16* *16* *16* *16*
    • Re: e

Třeba se to někdo znás dozví a také ho možná potkáme.Co ty víš.Stačí být na správném místě ve správnou chvíli. *1*
  • I Love Him

ten je faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak t skvelej... vim, ze se s nim nesetkam, ale proste zupa... a nejlepsi byl ve Star Wars II *14* *14* *14* nechapu, jak se nekomu nemuze libit *5* *5* *13* *13*
  • je super!!

je náádhernej,je mi jasný že se nikdy nesetkáme ale jako idol ho snad mít můžu,ne???
    je fakt skvělej!!! *14*
  • lll

Podělejte se z něho ale za některou z vas asi jenom těžko přijede. *5*
  • Hayden-Nej herec kluk a prostě nej človí

jjj maaateee všici pravduuuu uplně sem z něho pryč a ten dům života (life as a house) no to je něcoo!! škoda ze bydlí za oceanem *9*
    • Re: Hayden-Nej herec kluk a prostě nej človí

dům života je naprosto best... tam vypadal fak naprosto nádherně... no je krásnej.. a klidně se tu z něho podělám i když jediný co oněm vim je, že je krásnej a to mi vlastně stačí.. *1*
  • Haydenje krsnej mocmocmocmocmoc *14* *14* *14* *1* *1* *1* *3*
  • Hayden je nejhezčí nacelém světě *14* *14* *14* *14* *1* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14**14**14* *14* *14* *14* *14*
  • Anakin je opravdu nádherný *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1*
  • s tím se OPRAVDU dá souhlasit *1* !!! Je to nejhezčí herec-taky chci říct, že by bylo SKUTEČNĚ dost ubohý a děsný, kdyby tam místo Haydna dali Dicapria *13* !!! Mám o něm z internetu, z časopisů dost, ale lituju, že ho fakt (krom telky)nemůžu osobně vidět živého *9* !!! Už jsem o tom mluvila i s mamkou -až za dva, tři roky budou prázdniny, tak se klidně odvážu s nějakou kámoškou a trošku si zacestuju *14* !Už mám i jeho dvě adresy, tak si trochu zablbnu, já už jsem dost zblbá až dost, když si často prohlížím jeho fotky a pouštím si dokola star wars-jestli máte někdo i jeho číslo, tak mi řekněte *1* !!!Je vážně skvělej *4* *14* *14* *14* *14* *14* !!!Teď jdu hledat ještě nějaké fotky na vytisknutí, tak jestli opravdu někdo z vás teda tam jede, tak PLEASE-si promluvte i o nás ostatních *8* *15* !!!THANKS!!! And I CAN... speak English *10* !!!
    • Re:

*4* mas pravdu bylo by to doooost fadni kdyby tam dali nekoho ineho ......a pokud mohu neco rict tak podle me to nej na nem sou ty jeho oci sou takovy....uprimny a krasny *4*
      • Muj nazor

no ja kdyz ho vidim chce se mi .........................blejt!! Vzdyt presel na temnou stranu smejd jeden!!!
  • Haydene,vím,že tak malý stát jako čR Tě asi nezyjímá,ale věz,že máš tady hoooodně fanynek...Miluji Tě moc,a o to víc mně mrzí,že Tě musím milovat tajně,protože mám bratra,který by mně vysmál.Ale o to větší je moje láska k tobě i když vím,že tě nikdy neuvidím...Myslím,že ne jenom já bych uvítala,kdybys navštívil čR.POsílám Ti na dálku OBROVSKOU pusu.Ahoj *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší