-
Je úžasný, má obrovské charisma.Skvělý herec.Nejlepší jeho filmy co jsem viděla byly Star Wars II,III -I když je mi na konci hrozně líto že se přemění do té zrůdy Vadera :D Ale taky se mi moc líbil film Jumper :) Hayden je okouzlující.Naprosto.
-
Já Haydena miluju stejně jako Ewana. Jsou pro mě nejlepší herci které jsem kdy poznala. Kéž bych je mohla vidět na vlastní oči. Nejvíce se mi oba líbí ve Star Wars III. Umějí se do té role tak vžít, bych věřila i tomu, jako kdyby se to odehrávalo ve skutečnosti. Já je prostě zbožňuju *14* *3*
-
Je to úžasný herec, vypadá super, 30 jako číslo mi k němu nějak vůbec nesedí... :D. Takers, Star Wars, Andělé a panny, Warholka...díky němu jsou všechny filmy lepší...
-
Dotaz
2005 -Star Wars : Epizoda III - Pomsta Sithů (Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith) role: Anakin Skywalker
2002 -Star Wars: Epizoda II - Klony útočí (Star Wars : Episode II - Attack of the Clones) role: Darth Vader
je to z jeho filmografie a trochu mi to nesedí neměla by ta role být opačně ? -
-
to máš jedno, tady je plno chyb a navíc ve III. je Anakin/Vader.
-
Ano, to by teda mělo :)
-
-
:-*
áá .. dokonalost sama :-* -
já ho někde potkat tak ho znásilním..=oPje nezkutečně přitažlivej..♥=oP -
fotky
Ahoj, všimla jsem si ve fotkách několika zajímavých - je na nich Hayden s nějakou blondýnou a celkově to vypadá dost historicky. Nevíte jaký je to film?! Docela ráda bych ho viděla. -
-
Re: fotky
Je to z filmu Andělé a panny -
-
Re: Re: fotky
děkuju moc, zkusím to sehnat *1*
-
-
-
....
Nj Hayden...Hayden má to neuvěřitelné charisma v sobě *14* přitažlivý, šarmantní mladý muž..gentleman za každé situace..šikovný herec...takového mít doma *1* -
Rachel a Hayden
Caw takze Rachel Bilson a Hayden Christensen spolu chodi ?? -
Boreeec
Ptž je kráááásnej:D *14*