-
No coment
Proč je tak mrtě kráááááásnej.... *16* *15* -
-
Re: No coment
hayden je nejlepší herec *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
Joker
Čau lidi dočetl jsem se na amerických stránkách že by hayden měl nahradit heatha ledgera ve třetim batmanovi jako Joker myslim si že by to nebylo špatný hlavně aby neskončil jako Ledger -
no děs
Je to fakt tragický herec a je mi úplně blbě, když říkáte, že je nejhezčí(protože není) bo když kecáte, že je super herec(to taky není). Vraťte se na zem, ten hezoun sem nikdy nepřijede a je mu jedno, že ho "milujete", tak se zečněte dívat po normálních klukách a trochu žít v realitě. *7* -
-
Re: no děs
zarlis??:D:D -
Re: no děs
No co co, to se nám nemůže líbit nějakej herec? Lidi jsou různý! Náhodou, já kluka mam a v realitě žiju, ale proč bych se občas nemohla podívat na jeho fotky?
PS: Pořád lepší Hayden než Efron *8* *8*
-
-
ble
Je pravda, že je hezký a dobře se na něj kouká, ale např. v Stars Wars byl vážně otřesný. On ten film sám o sobě je docela propadák, to ale neznamená, že by tam nemohl podat slušný výkon. Ještě jsem ho viděla v něčem, co se jmenovalo jako Dům snů nebo tak, no a tam potvrdil jen to, co si myslím. -
-
Re: ble
Máš nějaký kedy proti star wars vole nejlepší film ti seš propadák *16* chcípni v pekla vole -
děláš si pr*el??.. Star Wars a propadák???... Hayden a hroznej a hnusnej herec??? (ve Star Wars III byl nejhezčí:P) seš vůbec normální??? kde žiješ??? je strašně krásnej tak nvm co tady mektáš za pí*oviny!!! *16* *16* takovýhle lidi vážně nesnáším *10* *16* -
-
Re: Re: ble
jo je fakt nejlepší a ve SW III byl krásnej *14*
-
-
Cooožeee??? Star Wars, že je propadák?!!! Kde žiješ ty psycho člověku!!! Za to tě bůh ztrestá... *16* Tfuj -
-
Re: Re: ble
Původní díly HV byly dobrý, ale ty nový byly co díl, to větší sr***...
-
-
-
gay??
ted sem cetla ze se hayden nekde priznal k tomu ze je homosexual!!! docela mi to vyrazilo dech... -
-
Re: gay??
asi těžko je homouš, když chodí s Rachel Bilson z O.C *15* *15*
-
-
Fanklub
Hele,nevíte náhodou něco o tom fanklubu.Jako jaký jsou závasky.*7*proooooooooooooooooooos íííím o odpověď.PS:Prrroooooooooooossssss íímmmm *4* -
Nová česká stránka o Haydenu
Ahooojky Lidičky!! Otevřela jsem prní český web o Haydenovi!! Tak pokud ho máte rádi a chce¨te se o něm dozvědět víc...přijdte se podívat na http://haydenchristensen.ic.cz !!! *3* *14* -
videa
www.youtube.com je tam milion videí s Haydenem, stačí zadat třeba Anakin a je tam toho fakt spousta, na to se mrkněte -
Holek má spousty :))
Dřív chodil chvilku s Siennou Miller, ale teď se o ničem neví. Nicméně já si myslim, že holek má spoustu :))) -
-
Re: Holek má spousty :))
no jasně hayden je nejlepší herec a má holku jen jednu
-
-
Hayden
Nevíte někdo, jeslti má nějakou holku? Nemůžu se to nikde dočíst..... -
-
Re: Hayden
Nooo,podle toho co jsem četla tak ne.ale nejsem si jista.V bravicku psali rozhovor s Haydenem a tam se ho ptali jestli ma nejakou holku a on odpovedel ze ne.Ale to bravicko je z roku 2005 takze si uz mohl sehnat nejakou. *7*
-